Barça - Osasuna: Nit perfecta al Camp Nou (4-0)

Els blaugrana s'imposen de forma clara al conjunt navarrès amb un doblet de Ferran Torres i les dianes d'Aubameyang i Riqui Puig

Nit rodona al Camp Nou. Tres punts en un bon partit dels homes de Xavi contra l'Osasuna (4-0). Control de la possessió i ocasions nombroses per al conjunt blaugrana. El Barça ha deixat encarrilat el triomf a la primera meitat, amb un doblet de Ferran Torres -el primer de penal- i la diana d'Aubameyang. A la segona meitat Riqui Puig ha arrodonit una golejada en una gran nit a l'Estadi.

Gran primera meitat

Als 13 minuts de partit una falta dins l’àrea sobre Gavi ha suposat un penal a favor dels blaugrana. Una pena màxima que Ferran Torres s’ha encarregat de transformar. El mateix davanter blaugrana seria l’autor del 2-0 al minut 21 després d’aprofitar una gran passada entre línies de Dembélé.

d48192d1-a755-4580-8a0d-fa91a73dd278
9 blaugranes han participat en el 2-0 de Ferran Torres | OPTA

El jugador francès s’ha mostrat molt actiu en tot moment i seva ha estat la passada de gol del tercer gol culer. Aubameyang ha situat el 3-0 (min. 26) en uns minuts dels de Xavi per emmarcar. Per contra l’Osasuna no generava sensació de perill, excepte un xut dins l’àrea que ha sortit per la porteria de Ter Stegen.

Control blaugrana

A la represa les ocasions han seguit essent culers. El control de la pilota ha estat totalment per als de Xavi, que han jugat a plaer. Un control que no s'ha traduït en gols fins al tram final del matx. Un partit que serà recordat per ser el 600 de Piqué i el 150 de Lenglet com a culers.

Riqui Puig, que ha entrat al tram final del matx, no ha desaprofitat una de les primeres pilotes que ha tocat per situar el 4-0. El Barça no ha afluixat el ritme i hauria pogut ampliar encara més el marcador. Memphis ha estat a punt de situar el cinquè en una acció espectacular del davanter neerlandès. Al final el marcador ja no s'ha mogut i el Barça suma 12 partits sense perdre en Lliga.