El Barça, millor equip del 2022 a la Lliga

Els de Xavi sumen 20 punts en vuit partits i es converteixen en el conjunt de la competició domèstica amb millors registres

Sense aturador. El Barça ha començat el 2022 a la Lliga amb uns registres que el situen com el millor equip de tota la competició domèstica si tenim en compte el que va d'any. I és que després de vuit partits disputats els de Xavi sumen 20 punts dels 24 possibles. Uns registres que han permès als blaugrana anar escalant posicions fins a l'actual tercera posició del campionat domèstic, amb 48.

Registres espectaculars

En els vuit partits que el Barça ha jugat a la Lliga aquest 2022 els culers registren sis victòries i dos empats. D'aquesta manera, encara no coneixen la derrota en els 65 dies que portem d'any. No tan sols això, sinó que una de les claus ha estat l'atac.

Els blaugrana han marcat 19 gols en aquests vuit partits i són l'equip amb més gols en aquest número de partits. A més, la defensa també ha resultat clau. Només set dianes concedides i porteria a zero en tres ocasions. Unes dades que expliquen el gran moment dels blaugrana.

Més enllà del 2022

A més, si mirem als darrers partits del 2021 el Barça encadena 11 jornades de Lliga sense perdre, amb set victòries i quatre empats, sumant així 16 dels darrers 18 punts possibles. Fora del casa els blaugrana s'estan mostrant molt sòlids, com bé demostren els 10 partits consecutius sense conèixer la derrota (cinc victòries i cinc empats).

El bon moment culer s'ha traslladat també a l'Europa League. En total els de Xavi sumen tres victòries seguides a la Lliga (1-4 contra el València, 4-0 contra l'Athletic Club i l'1-2 contra l'Elx), però aquí cal sumar-hi el triomf contra el Nàpols al Diego Armando Maradona (2-4). Una victòria que deixa als culers amb quatre triomfs seguits. I amb opció de seguir ampliant aquests registres el proper dijous 10 al Camp Nou contra el Galatasaray.