Aubameyang:

Aubameyang: "El Barça és el Barça i no pots dir-li que no"

El davanter gabonès ha atès als diaris Sport, Mundo Deportivo i l'Esportiu per parlar sobre les seves primeres setmanes al Club

Dies després d'estrenar-se com a golejador blaugrana per la porta gran, Pierre-Emerick Aubameyang ha atès els mitjans i ha concedit entrevistes als diaris Sport, Mundo Deportivo i L'Esportiu per analitzar l'actualitat esportiva i parlar sobre les seves primeres setmanes a Barcelona.

El davanter gabonès, arribat a la recta final del mercat d'hivern i amb contracte fins el 2025, ha explicat que "la setmana abans d'arribar ja sabia que podia acabar fitxant pel Barça, ja hi havien contactes", a banda d'assegurar que "el Barça és un gran club i tenia moltes ganes de venir, ja que és una oportunitat que tens una vegada a la vida; Aviat el Barça tornarà al lloc on mereix ser".

"Ho vaig donar tot, vaig fer un All-In. El Barça és el Barça i no se li pot dir que no". Encara sobre el seu fitxatge, Auba ha afegit que és aquí perquè "porto molts anys marcant gols, i això és el que intentaré continuar fent al Barça. Vull marcar molts gols que puguin ajudar l’equip a aconseguir victòries, que sempre és el més important.

Aterrat recentment a Barcelona i després d'un temps sense competir, Aubameyang somriu: "No m’està costant adaptar-me perquè havia mirat molts partits del Barça i a l’Arsenal, amb Arteta, fèiem un joc semblant al d’aquí. Estic amb moltes ganes d’aprendre, el grup m’ha acollit molt bé i estic molt feliç, sí. Quan veig com juguen els nois jo vull fer el mateix”.

Sobre la rebuda que li va fer el Camp Nou el dia del seu debut, Aubameyang ha comentat que "Va ser increïble. És un somni jugar en un camp com aquest i rebre aquesta ovació. Estava molt content i feliç".

mini_2022-02-21 OTRO VALENCIA-BARCELONA 20

Amb la tornada de l'eliminatòria d'Europa League davant el Nàpols a punt d'arribar, el flamant fitxatge del Barça ha volgut remarcar la importància del duel: "Volem guanyar l'Europa League, estem preparats i tenim moltes ganes d'avançar, a més és una de les vies per accedir a la propera Champions. A l'anada vam fer un bon partit, ens va faltar marcar un o dos gols, però allà segur que tindrem opcions. Hem de ser més 'killers'."

 

Un altre dels temes sobre el que Aubameyang ha donat el seu punt de vista és el de la barreja entre joves i jugadors experimentats. El gabonès no ha reparat en elogis cap a la nova generació que trepitja fort: "Pedri, Nico, Gavi, ... Són molt bons, juguen molt a futbol i veure'ls en persona és millor que per televisió. Això és una cosa fantàstica per al Club i el seu futur. Només els hi puc dir que han de seguir així, que gaudiran molt si continuen amb aquesta mentalitat de voler guanyar i donar el màxim".

Per últim, Aubameyang també ha volgut elogiar la qualitat d'una de les altres noves cares del Barça arribades al mercat d'hivern: "Ferran és un noi que té molta qualitat. L'he vist jugar al City moltes vegades, és fàcil quan tens jugadors bons com Ferran Torres. Només has de mirar-lo una mica i en tens prou."

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut