Dani Alves:

Dani Alves: "El Barça ha transformat el futbol i hem de tornar on ens pertoca"

El defensa brasiler ha estat entrevistat al programa de Catalunya Ràdio ‘Tot Costa’ i ha parlat de l'actualitat blaugrana i del seu retorn al club del seu cor

Dani Alves es troba en un gran moment, ja que ha tornat al FC Barcelona per viure noves experiències amb l’equip del seu cor. El lateral, que des que va ser inscrit a la LFP ha disputat tots els partits, ha estat entrevistat al programa ‘Tot Costa’ de Catalunya Ràdio i ha parlat de l’actualitat blaugrana, així com de l’oportunitat de poder defensar de nou els colors blaugrana. 

 

Alves ha comentat que “no vaig tenir l’oportunitat d'acomiadar-me del Barça després de 8 anys i se'm va quedar aquesta espineta”, a banda d’emfatitzar que “estimo aquest club, estimo aquests colors, i això també m'ha motivat a tornar”. “Tot el que he viscut aquí m'ha fet sentir-me com un més. I això sempre m'ha acompanyat. No ha estat fàcil, però estic aquí a base de treball”, ha afegit. 

Sobre el Barça i els seus resultats, el ‘8’ del Barça ha assegurat que “són importants els canvis al Club per poder reconstruir-nos” i que aquest “és un procés al qual no cal tenir por”. A més a més, Alves ho té clar: “Aquest és el millor lloc del món i no podem perdre l’oportunitat de ser aquí. El Barça ha transformat el futbol, ha canviat la història. I això té un valor que cal defensar. Hem de tornar al lloc que ens pertoca”.

Però, a banda d’aquestes frases, el brasiler ha fet les següents declaracions destacades:

Sobre el seu retorn

“Ara tinc més experiència. Conec millor la casa i sé què se’ns demana i què agrada. Estic aquí per intentar aportar el que sempre he intentat donar: serietat a la feina, però alegria fora. Vull intentar crear un grup que mori per aquest club. Per a mi, és molt especial”.

“Per tot el que faig en el meu dia a dia, i no pel que he viscut aquí, sabia que tindria les meves oportunitats de jugar. Lluito per la meva professió i volia tornar al Barça no per passejar o prendre el sol, sinó per ajudar”.

"Estimo aquest club, estimo aquests colors, i això també m'ha motivat a tornar"

DANI ALVES

“Quan em vesteixo amb els colors del Barça em sento millor, em dóna un poder diferent. És un regal ser aquí una altra vegada”.

El Barça del futur

“Tots els clubs tenen els seus alts i baixos i el més important és no deixar que els mals moments perdurin en el temps. El que busquem és recuperar-nos ràpid i aquest és el nostre desafiament més gran”.

“La clau del Barça continua sent l'amor pel joc, per la pilota. Hem de tornar a això. Sabem que ens haurem d'adaptar a l'actualitat, però aquesta és la clau. Trigaràs un o dos anys, però aquest és el nostre repte”.

“Per créixer no et pots preocupar del que la gent pensi, sinó del que tu sents i del que fas en el dia a dia. Aquesta és la gran base de l'evolució: saber que tot allò que fas, treballes o entrenes té efecte. I el més important és jugar en equip, sentir-ho propi. Aquesta és la idea i estem en el bon camí”.

FCBarcelona-CABocaJniors1-12-4MaradonaCup20212022_pic_2021-12-14barcelona-boca19

Xavi, l’entrenador ideal

“La primera vegada que em vaig trobar amb Xavi a Qatar el vaig pressionar perquè tornés i em va dir que no estava preparat. Però ja es veia que seria entrenador. Ha estat valent agafant el Barça en un moment de transició”.

Jugarà el Mundial?

“Jo visc molt d’objectius i sempre han de ser a curt termini. El meu objectiu primer era tornar al Barça. Ara ve el Mundial perquè em vaig perdre l’altre per lesió. I treballaré fort per guanyar-me el dret de ser-hi. Sé que dependrà del nivell que demostri aquí”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut