Dani Alves convocat amb Brasil

Dani Alves convocat amb Brasil

El lateral del FC Barcelona ha entrat en la llista de Tite per disputar nous partits de les 'Eliminatorias Sudamericanas'

Dani Alves ha tornat a una llista de la selecció brasilera. El blaugrana ha estat citat per Tite per jugar una nova jornada de les Eliminatorias Sudamericanas. D'aquesta manera, el talentós futbolista brasiler entra de nou en una convocatòria de La Canarinha després de quatre mesos d'absència. 

Per tant, el lateral dret, després de redebutar amb el FC Barcelona, es vestirà de nou amb la samarreta del Brasil. I ho farà per disputar dos partits per a la classificació del Mundial de Qatar 2022. Una cita per la qual el combinat de Tite ja té el bitllet a la butxaca. D'aquesta manera, Alves afrontarà els partits davant l'Equador, el dijous 27 de gener a Quito, i contra Paraguai, el dimarts 1 de febrer, a Belo Horizonte, amb la tranquil·litat de la presència al torneig internacional.

Recordar que el culer va contribuir en aquesta classificació. Perquè va disputar 27 minuts en la victòria brasilera davant el Perú. Precisament, va ser la darrera vegada que Dani Alves va calçar-se les botes amb el Brasil. Era el 10 de setembre del 2021. Ara, el de Juazeiro, després de sumar tres partits amb el Barça en el seu retorn com a blaugrana i firmar una assistència en el Granada - Barça, torna al lateral dret del Brasil. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut