Dani Alves, la gran novetat en la convocatòria del retorn de la Copa
Ofert per

Dani Alves, la gran novetat en la convocatòria del retorn de la Copa

El FC Barcelona ha rebut totes les aprovacions per poder inscriure el brasiler i el jugador ja està disponible per al partit contra el Linares

És el torn de la Copa del Rei. Després del triomf contra el Mallorca a la Lliga, el vigent campió de la competició del KO vol tornar a sumar una victòria en aquest 2022, aquest cop contra el Linares als setzens de final.

Els culers visiten aquest dimecres, a partir de les 19.30 hores, el Linares Deportivo en un escenari inèdit per al primer equip blaugrana. I, per aquest duel, que significa l’estrena a la Copa 2021/22, Xavi Hernández ha convocat 21 futbolistes

A la llista hi ha dues novetats. La primera i més esperada, l'aparició en la convocatòria de Dani Alves, després que el FC Barcelona hagi rebut totes les aprovacions per poder inscriure el brasiler.

La segona, el retorn d’Ousmane Dembélé, que ha donat negatiu per Covid-19 a la prova PCR i s'incorpora a l'equip. El Club ha informat a les autoritats competents.

Així, la convocatòria la formen Ter Stegen, Piqué, R. Araujo, Sergio, Riqui Puig, O. Dembélé, Dani Alves, Neto, Jordi Alba, F. De Jong, O. Mingueza, Eric, Iñaki Peña, Nico, Jutglà, Álvaro Sanz, Comas, I. Akhomach, Guillem, Estanis i Mika Mármol.

Els jugadors Clément Lenglet i Samuel Umtiti tenen una indisposició gàstrica i són baixa per aquest partit. Se sumen, doncs, a les absències de Dest, Sergi Roberto, Coutinho, Pedri, Memphis, Ansu Fati, Braithwaite, Ferran Torres, Gavi, Abde i Balde. També és baixa Luuk de Jong, per sanció.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut