Debut golejador de Gavi i Jutglà

En el cas de Gavi es converteix en el tercer golejador del Barça més jove per darrere d’Ansu i Bojan

Futur amb gol blaugrana. Gavi i Jutglà s’han estrenat aquest dissabte com a golejadors amb el primer equip del Barça. Jutglà, que debutava com a titular sota les ordres dels de Xavi, ha avançat als culers contra l’Elx als 16 minuts de joc. Tres minuts després seria el torn de Gavi, amb una gran acció que li ha servit per desfer-se de la defensa visitant, ha situat el 2-0. Ambdós futbolistes han firmat així la seva estrena golejadors amb el primer equip.

Gavi, tercer golejador més jove

La diana de Gavi també ha estat destacada perquè als seus 17 anys i 135 dies se situa com el tercer golejador més jove del Barça. Només el superen Ansu Fati (16 anys i 304) i Bojan Krkic (17 anys i 53 dies) com a golejadors més joves amb el primer equip. A més, Gavi és el quart jugador nascut el 2000 o a partir d'aquest any que marca aquest any a la Lliga. Abans van fer-ho Ansu Fati (3), Nico (2) i Ez Abde (1).

Cal recordar que a El Sadar, en l’Osasuna-Barça, Nico i Abde van estrenar-se com a golejadors del primer equip. Un estadi en el qual també s’havien estrenat anteriorment altres joves jugadors com Ansu Fati o Ilaix. Precisament Nico ha estat l'autor del definitiu 3-2 contra l'Elx en un partit amb tres dianes amb firma de golejadors joves.