La convocatòria per la Maradona Cup

La convocatòria per la Maradona Cup

Xavi cita 28 futbolistes per disputar el partit d'aquest dimarts contra Boca Juniors a Riad (Àrabia Saudita) i en directe per Barça TV+

És el torn de la Maradona Cup, el partit que ret homenatge a Diego Armando Maradona quan es compleix el primer aniversari de la seva mort i que se celebrarà a Riad, l'Aràbia Saudita, el pròxim 14 de desembre entre el Barça i el Boca Juniors (18 hores, hora de Barcelona).

Cal recordar que serà la primera vegada que tots dos equips s'enfrontin en aquest país d'Orient Mitjà, en un partit en què es mesuraran dos dels clubs històrics en els quals va militar Maradona. Un partit que té com a objectiu reconèixer el llegat del Pelusa, considerat com un dels millors jugadors de tots els temps, i que va morir el 25 de novembre del 2020.

Per la Maradona Cup el tècnic blaugrana ha decidit convocar 28 futbolistes. Es tracta de Ter Stegen, Dest, Piqué, R. Araujo, Sergio, Riqui Puig, O. Dembélé, Dani Alves, Demir, Neto, Coutinho, Lenglet, L. De Jong, F. De Jong, O. Mingueza, Umtiti, Eric, Iñaki Peña, Nico, Jutglà, Gavi, Balde, I. Akhomach, Álvaro Sanz, Comas, Mika Mármol, Matheus i Guillem Jaime. Ez Abde no viatja a causa de temes burocràtics. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut