Rayo Vallecano – FC Barcelona: Derrota cruel a Vallecas (1-0)

Rayo Vallecano – FC Barcelona: Derrota cruel a Vallecas (1-0)

Memphis Depay desaprofita un penal i el Barça pateix la segona derrota consecutiva a la Lliga

Nova derrota del Barça. Un gol de Falcao al primer temps ha sentenciat el conjunt de Ronald Koeman, que ha desaprofitat un penal i força bones ocasions per endur-se almenys un punt de Vallecas, on el Rayo Vallecano ha guanyat tots els seus partits com a local. D’aquesta manera, el Barça encadena la seva segona derrota consecutiva a la Lliga i s’allunya de les posicions capdavanteres de la classificació.

 

Falcao avança el Rayo Vallecano

Des de la primera jugada del partit han quedat clares les intencions del Rayo Vallecano. L’equip d’Andoni Iraola pressionaria amunt i ofegaria la sortida de pilota culer. Esperava un partit exigent a nivell físic, ja que els madrilenys es mostraven intensos i verticals sempre que podien. 

En una d’aquestes accions d’alta pressió ha arribat el gol del Rayo. Els locals han marcat després d’una recuperació al migcamp i una ràpida assistència cap a Falcao, que ha definit amb nota davant Piqué i Ter Stegen.

El Barça semblava provar-ho en atac a través de la dupla Memphis-Coutinho, que s’entenien sense arribar a generar grans ocasions de perill. Només una ha estat claríssima però Dest, com el dia del Clàssic, ha enviat la seva rematada des de l’àrea petita als núvols. A la mitja part, derrota per la mínima.

Ni de penal

El Barça ha començat amb un pèl més d’empenta la segona meitat. Nico ha tingut una bona ocasió al minut 49 però la seva rematada ha sortit desviada. Més tard ha estat el ‘Kun’ Agüero, que s’estrenava com a titular, qui ha gaudit de dues bones ocasions per segellar l’empat. La manca d’encert culer de cara a porta ha quedat palesa en el minut 72, quan Memphis ha forçat un penal que ell mateix ha executat... i que ha aturat Dimitrievski.

Tot i el reguitzell de canvis de Koeman (han entrat Demir, Gavi i Luuk de Jong en diferents trams) i els vuit minuts d’ageit, el FC Barcelona no ha aconseguit capgirar el marcador tot i les nombroses ocasions finals i torna de Vallecas sense punts a la butxaca. Dissabte, contra l’Alabès, una nova oportunitat per tornar a sumar de tres en tres.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut