Present i futur: Balde

Present i futur: Balde

El lateral blaugrana va debutar amb el primer equip en el Barça-Bayern de Munic d'aquest curs al Camp Nou, després d'entrar al terreny de joc al minut 74

La fitxa

Nom complet: Alejandro Balde Martínez

Data i lloc de naixement: 18 d'octubre del 2003 (Barcelona)

Arribada al Barça: Va arribar al Barça l’any 2011, amb vuit anys, procedent del futbol base de l’Espanyol.

Debut amb el primer equip: El 14 de setembre de 2021 Balde va entrar al camp substituint Jordi Alba en el minut 74 del Barça-Bayern de Munic de la Lliga de Campions.

Potència física a la defensa amb capacitat ofensiva

Balde és un futbolista dotat física i tècnicament que el converteixen en un lateral explosiu i ràpid amb capacitat per incorporar-se a l’atac. Tot i la seva joventut en destaca el seu atreviment per la banda, com es va poder veure en el Barça-Bayern de Munic de fase de grup de la Champions d'aquest curs. I és que Balde, al Barça des dels vuit anys, sempre ha anat per avançat i sent cadet ja va disputar partits amb el Juvenil. Ha estat campió de Lliga amb el Benjamí C, el Benjamí B, el Benjamí A, l’Aleví C, l’Aleví A, l’Infantil B, l’Infantil A, el Cadet B i el Cadet A.


El curs passat, tot i ser Juvenil de primer any, ja va formar part de la plantilla del Barça B, convertint-se protagonista en el lateral esquerre. Balde va jugar 16 partits, dels quals 11 ho va fer de titular en una temporada que el filial blaugrana va assolir l’ascens a la Primera RFEF. La seva bona actuació al Barça B ha fet que Ronald Koeman comptés amb ell per a la pretemporada. Va fer el seu debut no oficial davant el Nàstic de Tarragona, en el primer amistós al Johan Cruyff, i des de llavors ha seguit entrenant en dinàmica del primer equip fins a debutar de forma oficial. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut