Salzburg - Barça: Derrota al Red Bull Arena (2-1)

Els culers, tot i el gol de Braithwaite, cauen per la mínima amb un gol al 90 en la primera derrota de la pretemporada

Primera derrota de la pretemporada. Els culers han perdut davant el Red Bull Salzburg (2-1) en el quart amistós de l'estiu amb un final cruel per als de Koeman. Els locals s'han avançat mitjançant Sucic a la primera part, però Braithwaite ha empatat a la segona. Al darrer minut del partit, quan semblava que el matx acabaria en empat, els austríacs s'han endut el triomf amb un gol d'Aaronson.

Intercanvi de cops

El matx ha començat amb molt de ritme i amb ocasions per a tots dos equips. El Barça ho ha intentat amb bones rematades de cap d'Araujo i Lenglet, però els locals han tingut l'ocasió més clara a les botes d'Okafor, que ha enviat per damunt del travesser una rematada a porta buida, després d'un error en la passada de Jordi Alba.

Els culers, però, també han gaudit d'una claríssima ocasió a les botes de Memphis, després d'un gran gir de l'holandès, però la rematada ha sortit fora per poc, i també amb un bon intent de vaselina de Griezmann. De nou Okafor ha tingut una ocasió claríssima, però en el mà a mà, ha disparat fora. La insistència locals darrers compassos ha acabat trobant el gol, i Luka Sucic, amb una espectacular canonada des de fora l'àrea, ha anotat l'1-0 (min.42), resultat amb el qual s'ha arribat al descans.

Reacció blaugrana

Ja a la segona meitat, els culers han continuat intentant empatar el partit, però sense encert en atac. Koeman ha mogut la banqueta i ha donat entrada a jugadors de refresc com Comas, Balde, Sergi Roberto, Braithwaite, Riqui Puig, Umtiti, Demir i Rey Manaj.

Balde, amb una gran canonada des de fora l'àrea, ha estat a punt d'anotar l'empat, però ha estat finalment Braithwaite l'encarregat d'igualar el matx (1-1, min 82) després d'un llançament llunyà de Dest.

Cruel desenllaç

Tot i la reacció barcelonista, els austríacs s'han emportat el triomf al darrer minut: llançament al pal i el rebot que l'aprofita Aaronson, a porta buida, per fer el 2-1 (min. 90). Finalment, primera derrota de la pretemporada per als culers.