Memphis:

Memphis: "Ser aquí és un somni fet realitat"

El quart fitxatge blaugrana ha assegurat que "no se li pot dir que no al Barça"

Memphis Depay ja és blaugrana a tots els efectes. L’estrella holandesa ha estat presentada avui sobre la gespa del Camp Nou, on ha declarat que "ser aquí és un somni fet realitat".

El flamant fitxatge ha firmat el contracte que el vincula a l'entitat fins al juny de 2023 i, després de saltar a la gespa i lluir els colors blaugranes per primera vegada, ha comparegut en roda de premsa acompanyat pel president Joan Laporta, el vicepresident esportiu Rafa Yuste i el director de Futbol Mateu Alemany.

Després de ser anunciat com a nou jugador blaugrana el passat 19 de juny i d'aquesta manera convertir-se en el quart fitxatge de la plantilla, Memphis ha lluit per fi l'equipació blaugrana. Durant la seva compareixença, l'holandès ha recordat que va jugar al Camp Nou amb la samarreta del Lió i ha destacat la seva relació amb l'entrenador Ronald Koeman: "Em va posar de davanter centre a la selecció, m'ha fet sentir còmode i li he de donar les gràcies per tot això".

Sobre la gespa del Camp Nou, Memphis també ha volgut destacar perquè ha vingut al FC Barcelona: "Estic encantat de ser aquí, és un honor. L'equip està preparat per la nova temporada i per començar a recollir títols".

No li pots dir que no al FC Barcelona

Memphis

Respecte a la possibilitat de formar parella atacant amb Leo Messi, Memphis s'ha mostrat il·lusionat: "Jugar al costat de Messi és un somni. He vist un munt de partits seus, és una llegenda. Tinc moltíssimes ganes de jugar al seu costat. Ahir vaig fer una volta pel Museu, veient totes les Pilotes d’Or … és impressionant".

La profecia

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, ha destapat un secret de Memphis: "La teva mare m'ha explicat que, quan tenies cinc anys, el teu avi et va fer un regal: una samarreta del Barça. Era una profecia". El propi Memphis ha confirmat el regal que li va fer el seu avi i l'ha volgut recordar: "estic segur que avui estaria molt orgullós".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut