La final impecable de Frenkie de Jong

La final impecable de Frenkie de Jong

El migcampista holandès va completar un gran partit i va participar en els quatre gols del Barça

Frenkie de Jong va ser un dels grans protagonistes de la final de Copa contra l’Athletic Club. I és que el migcampista ens va deixar una gran actuació i uns registres que reafirmen aquest bon paper que va servir, juntament, amb el bon partit de tot l’equip, per aixecar el primer títol de la temporada i la 31a Copa blaugrana.

Present en els quatre gols

La omnipresència de Frenkie de Jong va ser tal en la final de Copa que el migcampista holandès va participar en les quatre dianes culers. De Jong va ser l’encarregat de servir a Griezmann el 0-1 en una centrada per la banda dreta. 

Poc després ell mateix marcaria el 0-2. Però encara tindria temps de repartir l’assistència del 0-3 cap a Leo Messi i va participar en l’inici de jugada del 0-4. A més, De Jong va donar 67 passades bones als seus companys, dos d’esquena i va completar els quatre regats que va intentar davant jugadors de l’Athletic Club. 

photo6044344292576703905

El primer holandès culer que marca en una final de Copa

El 0-2 de Frenkie de Jong també suposa el primer gol d'un jugador del Barça holandès en una final de Copa. En tota la història de la competició és el segon holandès que veu porteria en una gran final de la competició del KO, després que Jimmy Floyd Hasselbaink ho fes amb l'Atlètic de Madrid la temporada 1999/2000.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut