Alba:

Alba: "La meva il·lusió és que Messi es quedi"

El lateral de l’Hospitalet ha assistit a la inauguració del Cruyff Court de la seva ciutat natal i ha analitzat l’actualitat culer

Jordi Alba ha assistit a la inauguració del Cruyff Court de l’Hospitalet i ha analitzat l’actualitat blaugrana i ha repassat temes vinculats amb el barcelonista, com ara el seu record de Johan Cruyff. A continuació repassem les declaracions més destacades. 

Els reptes

“Hem de centrar-nos en la final de Copa i la Lliga es veia lluny però ara s’apropa. Tenim partits difícils contra València, Atlètic de Madrid i ara la Reial Societat”.

Sensacions personals

“Em sento molt bé. Estic en un moment molt bo de la meva carrera i tinc la confiança dels companys, l’staff i el president. Espero poder estar molts anys al club de la meva vida”.

Leo Messi

“La meva il·lusió és que Leo es quedi al Barça. És una persona que estima al Club i no hi ha dubtes que se sent un barcelonista més”.

Johan Cruyff 

“Johan em va entrenar a la selecció catalana. Tinc un gran record d’ell, no vaig poder tractar molt amb ell però tota la gent que m’ha parlat d’ell me n’ha parlat molt bé. Només cal conèixer la seva família i la gent del seu voltant”.

Joan Laporta

“La gent ha parlat meravelles d’ell. És una persona que va de cara i als jugadors ens tracta molt bé. Això per un president és important i hem rebut la notícia amb molta alegria dins el vestidor”.

photo5956306323526235288-min

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut