Ilaix Moriba s'estrena com a golejador del FC Barcelona

Ilaix Moriba s'estrena com a golejador del FC Barcelona

El jove migcampista del filial s'ha apuntat el 0-2 amb un potent xut amb l'esquerra

Dia especial per a Ilaix Moriba. El físic i talentós migcampista del Barça B s'ha estrenat com a golejador del primer equip blaugrana. 

En el cinquè partit i amb el dorsal 27, l'imberbe guineà ha firmat el seu primer gol amb el Barça. Ha estat la diana que ha tancat la victòria a El Sadar (0-2). Després d'una combinació entre Pedri i Messi, Ilaix Moriba ha dibuixat un retall a la frontal de l'àrea per posteriorment telegrafiar un potent xut amb l'esquerra al fons de la porteria. 

A Pamplona, com Ansu Fati

Una xarxa de l'Osasuna que també va veure la inauguració anotadora d'Ansu Fati. Perquè Ilaix i Ansu s'han estrenat amb el primer equip en la mateixa porteria; en el gol nord de El Sadar. Si el davanter de Guinea Bissau va firmar la seva primera diana el 31 d'agost del 2019, Ilaix, aquest 6 de març de 2020. Si l'actual 22 barcelonista es va convertir en el golejador blaugrana més precoç, el 27 ocupa la cinquena posició d'aquest rànquing. Amb 18 anys i 46 dies, Ilaix ocupa aquesta posició per darrere d'Ansu, Bojan, Messi i Pedri. 

Imbatut amb el primer equip 

"Estic molt feliç, necessito temps per assimilar-ho tot", ha declarat el migcampista de La Masia, on va arribar en edat de benjamí. Una actitud joia no només per la fortuna del gol, sinó també per la victòria. Perquè, de moment, Ilaix Moriba compta cada un dels seus partits amb el primer equip per victòria.

Des del seu debut en Copa al camp del Cornellà (0-2), el jove barcelonista també s'ha endut el triomf sempre que ha aparegut al camp. Barça 5 - Alabès 1 de Lliga. Sevilla 0 - Barça 2 de Lliga. I Barça 3 - Sevilla 0 de Copa. Unes estadístiques que refermen  la seva aportació a l'elenc de Koeman. "Sempre intento donar el millor per ajudar l'equip", ha exterioritzat Moriba. Un culer que va arribar al Club fa 10 anys. Un futbolista de futur que ja deixa empremta en el present. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut