Carles Aleñá, cedit al Getafe

Carles Aleñá, cedit al Getafe

El migcampista jugarà al Getafe fins al final de la temporada 2020/21 i el club madrileny es farà càrrec de la fitxa del jugador

El FC Barcelona i el Getafe CF han arribat a un acord per a la cessió del jugador Carles Aleñá fins al final de la temporada 2020/21. El club madrileny es farà càrrec de la fitxa del jugador.

43 partits i tres gols

El migcampista ha disputat un total de 43 partits amb el primer equip del FC arcelona, en els quals ha anotat tres gols. Pel que fa a aquest curs, Aleñá ha participat en cinc partits: dos a la Lliga i tres a la Lliga de Campions.

Format a la Masia, va debutar amb el primer equip el curs 2016/17 a la Copa del Rei, on va anotar l’únic gol culer del partit. Després d’alternar el primer equip i el filial durant dues temporades, el curs 2018/19 passa a ser jugador de la primera plantilla. El mercat d’hivern de la temporada 2019/20, Aleñá va marxar cedit al Betis, on va disputar 19 partits i va marcar un gol. Ara, el jugador nascut a Mataró disputarà el segon tram del curs 2020/21 cedit al Getafe.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut