Messi, tercer al premi 'The Best' de la FIFA

Messi, tercer al premi 'The Best' de la FIFA

L’astre argentí, per 14è any consecutiu, forma part del millor onze ideal de l’any

Leo Messi no s'ha pogut proclamar com el 'The Best' 2020.

L'extraordinari futbolista del Barça ha quedat tercer, per darrere del guanyador Lewandowski i de Cristiano Ronaldo. Així doncs, el de Rosario no ha pogut revalidar el trofeu que va rebre l'any passat. Quan va aixecar el 'The Best' per primera vegada des de la seva creació l'any 2016.

Si bé no ha pogut guanyar aquest premi individual, el capità blaugrana forma part, per 14è any consecutiu, del 'FIFA FIFPRO World 11'.

Messi, en el ‘FIFA FIFPRO World 11’

Tot 11 vol tenir la figura de Leo Messi. I el ‘FIFA FIFPRO World 11’ no n’ha estat una excepció. Aquest dijous 17 de desembre, en els 'The Best FIFA Football Awards', aquest any en forma de gala temàtica celebrada des de la seu de la FIFA a Zuric, s'ha anunciat que el 10 barcelonista, per 14a vegada seguida, es troba en aquesta alienació ideal.  
 
Aquest equip d’elit el conformen: Alisson, Alexander-Arnold, Van Dijk, Sergio Ramos, Davies, Kimmich, De Bruyne, Thiago, Messi, Lewandowski i Cristiano Ronaldo. Uns jugadors que han estat escollits pels vots de futbolistes professionals. 
 
Més enllà d’actuació estel·lar rere actuació estel·lar, els arguments de Messi per figurar en aquesta alineació majestuosa són els gols. La temporada passada va alçar el seu setè Pitxitxi, amb 25 dianes en 33 partits de Lliga. Un rècord en la competició. Es va convertir en el futbolista que més vegades l’ha guanyat. Enrere van quedar els sis de Zarra. 

El futbolista amb més presencies en aquest 11 

Aquesta és el 14è any seguit que el crac culer apareix en aquesta alineació carregada de quirats. 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019 i 2020. 14 presències consecutives que solament pot igualar Cristiano Ronaldo. Dues figures llegendàries que copen la posició capdavantera de més aparicions en el 'FIFA FIFPRO World 11'. 

3200x2000-fifpro_messi--2-min

Així doncs, Leo Messi afegeix un nou reconeixement al seu extens palmarès. Sense anar més lluny, aquest desembre el primer capità blaugrana ha estat inclòs en el millor onze del 2020 de l'IFFHS i en el 'Dream Team Ballon d'Or'. Però també destaquen les seves sis Pilotes d’Or, les sis Botes d’Or, els set Pitxitxis, el seu ‘The Best’ i un llarg etcètera que no sembla tenir aturador. 

Suárez, finalista al premi Puskas

L'exdavanter del FC Barcelona Luis Suárez es trobava entre els tres finalistes al premi Puskas al millor gol, per la diana marcada contra el Mallorca amb la samarreta blaugrana el 7 de desembre del 2019. Un guardó que s'ha acabat enduent el jugador del Tottenham Son. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut