Barça - Llevant: Triomf treballat al Camp Nou (1-0)

Barça - Llevant: Triomf treballat al Camp Nou (1-0)

Un gol de Messi permet enderrocar el mur del Llevant, que ha comptat amb les grans intervencions d’Aitor Fernández

Victòria del FC Barcelona al Camp Nou. Treballada, soferta fins al final, però merescuda, davant d’un equip molt compacte. Un gol de Leo Messi a quinze minuts per a la finalització ha resultat determinant (1-0) i ha servit per enderrocar un mur anomenat Aitor Fernández. Perquè el porter del Llevant ha fet grans aturades de mèrit, però no ha pogut evitar que els de Koeman retornin al camí del triomf, en el primer dels tres partits consecutius que es juguen al Camp Nou.

Les porteries, protagonistes 

No hi ha hagut gols abans del descans, però no per falta d’ocasions. Els porters, especialment el visitant, han estat figures destacades en un primer temps en què el Barça ha estat una mica superior davant un Llevant sòlid i ben col·locat. 

Perquè ha tingut grans ocasions, amb oportunitats per Braithwaite, Griezmann, Coutinho i Jordi Alba, però el porter del Llevant s’ha mostrat inexpugnable. Una de les més clares, en una falta picada per Messi a l’interior de l’àrea i directament al cap de Griezmann, que Aitor ha rebutjat -Lenglet ha caçat l’esfèrica, però la seva rematada ha sortit alta (min 21).

Però en el segon temps l’equip de Paco López, que també havia obligat a intervenir Ter Stegen en una rematada des de l’interior de l’àrea de De Frutos (min 12), ha tingut més dificultats per trobar espais, davant un equip blaugrana que ha controlat més la pilota. 

El gol 600 del ‘10’, determinant

Així, el Barça, a poc a poc, ha anat tancant tot el Llevant en la seva àrea i ha seguit posant a prova els reflexos d’Aitor Fernández. Com en un combinació entre Jordi Alba i Messi, que ha acabat rematant al primer pal (min 71) davant un porter del Llevant que ha tornat a salvar el gol.

Però res no ha pogut fer en un xut creuat del mateix Messi, després d’una assistència de De Jong, en una acció que ha servit per, ara sí, enderrocar el mur dels granotes (1-0, min 75).

Aquest, el 600 de Messi amb el dorsal ‘10’, ha estat el gol decisiu, malgrat que el Llevant no ha baixat els braços i ha pujat les línies per buscar el gol de l’empat. Però, finalment, el Barça ha pogut certificar el seu triomf a la Lliga.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut