La convocatòria per rebre el Llevant

La convocatòria per rebre el Llevant

Ronald Koeman ha donat a conèixer els 23 jugadors citats per al partit del Camp Nou d'aquest diumenge

Torna la Lliga i la recta final de partits fins a Nadal. El Llevant, la Reial Societat i el València visiten el Camp Nou en una setmana de tres partits abans de viatjar a Valladolid i acabar l’any rebent l’Eibar a l’Estadi. Aquest diumenge, però, el Barça rep el Llevant de Paco López al Camp Nou, a les 21 hores, en un duel on els valencians són divuitens a la Lliga, amb 11 punts en 11 partits disputats, amb dues victòries, cinc empats i quatre derrotes.

I per al partit contra els granotes, Koeman ha facilitat la llista de 23 convocats, amb els mateixos 23 noms que ja va citar contra la Juventus. Així doncs, es tracta de Ter Stegen, Dest, R. Araujo, Sergio, Aleñá, Griezmann, Pjanic, Braithwaite, Messi, Riqui Puig, Neto, Coutinho, Lenglet, Pedri, Trincao, Jordi Alba, Matheus, F. De Jong, Umtiti, Junior, Iñaki Peña, O. Mingueza i Konrad. Es perden el partit per lesió Piqué, O. Dembélé, S. Roberto i Ansu Fati.

Entrenament d’activació a la Ciutat Esportiva

Aquest diumenge al matí, els de Koeman han dut a terme un últim entrenament abans del partit d’aquesta nit contra el Llevant. Una sessió d’activació que ha comptat amb els disponibles al camp Tito Vilanova.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut