Messi: “Tots els barcelonistes hem d’estar units”

Messi: “Tots els barcelonistes hem d’estar units”

El crac argentí assegura al diari Sport “que a dia d’avui el meu compromís amb aquesta samarreta i aquest escut és màxim, segueix intacte”

Sempre que parla, Leo Messi és notícia. Aquest dimecres el crac argentí assegura al diari Sport el seu desig de posar punt i final a la polèmica de l’estiu i envia un missatge d’il·lusió i esperança: “Després de tantes desavinences, m’agradaria posar un punt i final. Tots els barcelonistes hem d’estar units i assumir que el millor està per venir. Assumeixo els meus errors, que si van existir van ser per fer un Barça millor i més fort”.

Messi, que suma 17 temporades al primer equip, també afirma que “sumant passió i il·lusió serà l’única manera de poder aconseguir els objectius, sempre units i remant tots en la mateixa direcció”. I s’adreça a l’afició: “Si en algun moment a algú li ha pogut molestar quelcom que vaig dir o fer, que no li càpiga dubte que ho veig pensant en el millor pel Club”.

Compromès i amb fam de victòries

Tot i el final agredolç de la temporada passada, Leo Messi manté intacte el seu fam de títols: “Qui em coneix sap que no sóc capaç de jugar a una altra que no sigui sempre per anar a guanyar i per donar-ho tot al camp. Ha estat així tota la meva carrera i ara no canviarà. Avui dia el meu compromís amb aquesta samarreta i aquest escut és total, segueix intacte”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut