Pjanic:

Pjanic: "Jugar aquí és un gran orgull"

El migcampista bosnià, que ha estat presentat oficialment com a nou jugador del FC Barcelona, ha assegurat trobar-se davant "una gran oportunitat" i un "somni complert"

Miralem Pjanic ja ha estat presentat com a nou futbolista del FC Barcelona. El migcampista bosnià ha signat ja el seu contracte i ha trepitjar per primer cop el Camp Nou amb la samarreta blaugrana. “Estic molt motivat i tinc moltes ganes de començar a jugar i a guanyar. Entrant al vestidor he vist la història que té aquest equip. És una gran oportunitat per a mi”, ha assegurat Pjanic davant els mitjans de comunicació, en una roda de premsa telemàtica.

Així, el migcampista, malgrat reconèixer que “m’hagués agradat fitxar abans pel Barça”, ha afegit: “Jugar aquí és un gran orgull. Des de nen sempre ho havia somiat. Estic molt content perquè formar part d’aquest club és extraordinari. He arribat a l’equip més gran del món i donaré el màxim perquè la gent tingui un bon record de mi. Així seré feliç”.

"Intentaré adaptar-me el més ràpid possible i espero poder jugar i ajudar l’equip aviat. El grup és molt important i els èxits seran de tots"

MIRALEM PJANIC

Per fer-ho possible, Pjanic, que assegura que “necessitava nous reptes”, té molt clar quin full de ruta cal seguir. Primer, “conèixer els meus companys sobre el terreny de joc, també la Lliga i els equips que la formen”. “Intentaré adaptar-me el més ràpid possible i espero poder jugar i ajudar l’equip aviat. El grup és molt important i els èxits seran de tots”, ha comentat.

Precisament preguntat per la seva adaptació, el nou ‘8’ del Barça ha explicat que “he parlat amb Koeman un parell de cops” i que “estic a la seva disposició, m’adaptaré i donaré el millor de mi en la posició que el tècnic consideri”.

Superada ja la Covid-19, que l’ha impedit incorporar-se abans a la disciplina blaugrana, ara Pjanic ja entrena dur per posar-se a to. Unes setmanes difícils per al bosnià, que ha hagut d’entrenar-se en solitari a la seva casa de Torí, “sempre en permanent contacte amb el Barça”, però que ja formen part del passat: “M’estic posant a lloc físicament. Encara queden bastants dies per començar la Lliga i espero dissabte, en l’amistós contra l’Elx, ja començar a tenir alguns minuts. Em trobo molt bé, cada dia millor”, ha sentenciat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut