Segueixen els quatre capitans

Segueixen els quatre capitans

Messi, Sergio, Piqué i Sergi Roberto continuaran sent, en aquest ordre, els capitans del primer equip per tercera temporada consecutiva

Es mantenen els quatre capitans formats a la Masia. Per tercera temporada consecutiva, els quatre portadors del braçalet seran Leo Messi, Sergio Busquets, Gerard Piqué i Sergi Roberto, en aquest ordre.

Des de la marxa d’Andrés Iniesta el 2018, l’astre argentí ha estat l’encarregat de capitanejar el conjunt blaugrana. El ‘10’ blaugrana afronta la seva 17a temporada al primer equip i la tercera com a primer capità.

Pel que fa a Sergio Busquets, aquesta serà la seva 13a campanya a Can Barça, i per tercera temporada seguida (2018/19, 2019/20 i 2020/21), serà el segon capità. Cal recordar que des del 2015, Sergio ja era el tercer capità blaugrana i una temporada abans, la 2014/15, va ser el quart.

Quant a Gerard Piqué, el central també afronta la seva 13a temporada al primer equip, i serà la seva tercera entre els capitans. Per últim, Sergi Roberto, al primer equip des del 2013, completa aquest pòquer de capitans formats a la Masia sent el quart per tercer any seguit.

Foto: arxiu, 2018 (MIGUEL RUIZ)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut