Set jugadors arrenquen la pretemporada amb les revisions mèdiques

Set jugadors arrenquen la pretemporada amb les revisions mèdiques

Pedri, Trincao, Matheus Fernandes, Wagué, Rafinha, Miranda i Oriol Busquets s’han fet les habituals proves mèdiques i aquest dijous realitzaran el seu primer entrenament

Fins a set jugadors del FC Barcelona han arrencat la pretemporada amb les habituals revisions mèdiques prèvies a l’inici d’entrenaments. Pedri, Trincao, Matheus Fernandes, Wagué, Rafinha, Miranda i Oriol Busquets són els set jugadors que aquest dimecres a la tarda s’han sotmès a un electrocardiograma, una prova de composició corporal, una ecocardio, una podològica i una valoració nutricional.

D’altra banda, Carles Aleñá és un contacte estret d'un cas confirmat de Covid-19 i haurà de seguir els protocols sanitaris establerts abans d'iniciar la pretemporada.

Cal recordar que aquest dimecres al matí s’ha conegut també el positiu per Covid-19 d’un altre jugador després de les proves PCR realitzades dimarts a la tarda. Durant la tarda Jean-Clair Todibo reconeixia el seu positiu a les xarxes socials.

Dijous, primer entrenament

Els set jugadors que han passat les revisions mèdiques participaran dijous, a partir de les 18.30 hores, en el seu primer entrenament de la pretemporada, exactament a la mateixa hora que la resta de la plantilla estigui exercitant-se a Lisboa en l’última sessió prèvia al partit de Champions contra el Bayern.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut