Luis Suárez es retroba amb el gol

Luis Suárez es retroba amb el gol

Amb el doblet davant el Celta, el davanter uruguaià ha tornat a veure porteria 175 dies després del seu darrer gol el mes de gener passat davant l’Espanyol

Tot i l’empat final a Balaídos (2-2) malgrat anar per davant del marcador en dues ocasions, la part positiva del partit ha estat el doblet de Luis Suárez. L’uruguaià ha vist porteria 175 després i ho ha fet amb dos grans gols, tots dos amb assistència de Leo Messi.

Gol 175 dies després

Suárez no marcava des del 4 de gener a Cornellà-El Prat, amb també empat a dos davant l’Espanyol. Just després arribaria la lesió i l’aturada per la Covid-19, que l’ha tingut allunyat dels terrens de joc sis mesos. Però aquest dissabte, 175 dies després, Suárez ha tornat a perforar la xarxa i ja suma 13 gols a la Lliga, sent el tercer màxim golejador del campionat.

A més, a totes les competicions ja n’acumula 16, sumant els tres que va marcar a la Lliga de Campions. Amb aquest doblet, Suárez n’ha marcat 193 amb el Barça, i és a només un d’igualar els 194 de Kubala, el tercer màxim golejador de la història del Club. Així doncs, el 9 culer és a només un gol d’entrar a un podi històric, on Leo Messi el lidera amb 629 gols i el segueix César, amb 232.

Primer gol a Balaídos

Balaídos era l’estadi on més cops havia jugat Luis Suárez sense haver aconseguit marcar (tres partits) i per fi ha pogut trencar el malefici, i, a més, ho ha fet amb un doblet. Qui també ha aconseguit un doblet és Leo Messi, però d’assistències. El màxim golejador del campionat (21 gols) es manté també com el màxim assistent, amb 17 assistències, 21 en totes les competicions. A més, amb les dues davant el Celta, ha arribat a les 250 assistències amb el Barça.

WhatsApp Image 2020-06-27 at 17.44.00
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut