La convocatòria per rebre l'Athletic Club

La convocatòria per rebre l'Athletic Club

Quique Setién ha donat a conèixer els 24 jugadors citats, amb les novetats d’Umtiti, Morer i Cuenca, per afrontar la 31a jornada de Lliga al Camp Nou (22 hores)

Segueix el ritme trepidant de partits en aquesta represa de la competició. Després de visitar el Sánchez Pizjuán, els homes de Quique Setién rebran l’Athletic Club al Camp Nou. Els de Garitano són novens amb 42 punts, a cinc dels llocs d’Europa League, i venen de guanyar el Betis en l’últim partit (1-0) i d’empatar els dos partits anteriors contra l’Atlètic de Madrid i l’Eibar. Per tant, encara no coneixen la derrota en aquesta tornada a la competició, igual que el Barça. Per al partit, que es disputarà a les 22 hores d'aquest dimarts, Setién ha facilitat aquest dilluns la llista de 24 convocats, amb les novetats d’Umtiti, que torna després de la sanció, i de Morer i Cuenca, del filial.

Per aquest matx, el tècnic blaugrana compta amb Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Arthur, Suárez, Messi, Neto, Lenglet, Griezmann, Jordi Alba, Braithwaite, Vidal, Umtiti, Junior, Iñaki Peña, Riqui Puig, Collado, Ansu Fati, R. Araujo, Morer, Monchu i Cuenca. Queden fora de la convocatòria per lesió O. Dembélé, S. Roberto i F. De Jong.

Darrera sessió a la Ciutat Esportiva

Aquest dilluns l’equip s’ha exercitat per darrera vegada abans del partit contra l’Athletic Club. Una sessió que ha comptat amb el jugadors disponibles del primer equip al camp Tito Vilanova, amb la novetat de la presència del jugador del filial Dani Morer, mentre que Chumi i Kike Saverio han tornat a la disciplina del Barça B després d’estar entrenant aquestes setmanes amb el primer equip.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut