La convocatòria per visitar Nàpols
Ofert per

La convocatòria per visitar Nàpols

Quique Setién ha donat a conèixer els 21 jugadors citats, per afrontar l’anada dels vuitens de final de la UEFA Champions League a San Paolo (21 hores). S. Roberto és baixa per una lesió muscular a l’adductor de la cuixa dreta

Torna la competició europea per excel·lència amb un duel amb molts punts interessants. El Barça, capitanejat per Leo Messi, visita Nàpols, en l’anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions per començar amb bon peu l’eliminatòria i tornar al Camp Nou amb un resultat positiu. Per a aquest partit, que es disputarà a les 21 hores a l’estadi de San Paolo, Setién ha facilitat aquest diumenge la llista de 21 convocats. 

Per a aquest matx, el tècnic blaugrana ha decidit convocar els  futbolistes següents: Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Arthur, Messi, Neto, Lenglet, Griezmann, Braithwaite, F. De Jong, Vidal, Umtiti, Junior, Iñaki Peña, Riqui Puig, Collado, Ansu Fati, R. Araujo i Akieme. Queden fora de la convocatòria per lesió Suárez, O. Dembélé, Jordi Alba i S. Roberto. El danès Martin Braithwaite viatja, tot i no estar inscrit a la Lliga de Campions.

Entrenament de recuperació

Aquest diumenge l’equip s’ha exercitat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper després de la victòria contra l’Eibar al Camp Nou (5-0). Una sessió que ha comptat amb els jugadors disponibles del primer equip al camp Tito Vilanova, on els futbolistes que van participar en el matx contra l’Eibar han fet treball postpartit. També s’han exercitat Iñaki Peña, O. Mingueza, J. Cuenca, Ramos Mingo, Akieme, Reis, Matheus i Ansu Fati, del Barça B.

Sergi Roberto, amb una lesió muscular

El futbolista de Reus té una lesió muscular a l’adductor de la cuixa dreta. El temps de baixa aproximat serà d’entre 3 i 4 setmanes.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut