Les dades del primer partit de l'any

Les dades del primer partit de l'any

Luis Suárez, Vidal, De Jong... a continuació repassem totes les dades que ens deixa el derbi

Suárez, ‘on fire’

El davanter uruguaià ha tornat a veure porteria una jornada més, i a més, ha fet l'assistència a Arturo Vidal en el segon gol barcelonista. El 9 culer ha participat en els darrers 10 gols del Barça a la Lliga, amb un total de 4 gols i 6 assistències. Brutal.

Rècord de partit sense perdre contra un mateix rival 

El FC Barcelona acumula 21 partits seguits sense perdre davant l'Espanyol a la Lliga (16V 5E). El conjunt blaugrana ha aconseguit la seva millor ratxa invicte davant un mateix rival en tota la història de la competició, superant els 20 partits consecutius sense perdre contra el Llevant. L’últim triomf a la Lliga de l’Espanyol contra els barcelonistes va ser al febrer del 2009 al Camp Nou (1-2).

Luis Suárez, el primer del 2020

A més de seguir amb la seva ratxa de gols i assistències, el davanter uruguaià s’apunta una nova fita: ha estat el primer golejador culer del 2020. Suárez ha vist porteria als 50 minuts de joc després d’una gran centrada de Jordi Alba que ha servit per empatar el duel. Amb aquesta diana, ja són 11 les que suma a la Lliga.

A dos gols del rècord històric del Madrid

Amb les dues dianes anotades aquest dissabte a Cornellà-El Prat, el Barça se situa a dos gols del Reial Madrid, que n'ha marcat tres en la seva visita a Getafe, en el rànquing d’equips més golejadors a la història de la Lliga. Els blancs sumen 6.140 gols, mentre que els culers n’han marcat 6.138.

Primera expulsió de De Jong

El migcampista holandès ha patit la primera vermella de la seva carrera a la Lliga. Després de 59 partits a l’Eredivisie i 19 a la Lliga, ha arribat la primera expulsió per a De Jong.

‘Killer’ Arturo Vidal

El migcampista xilè ha anotat sis gols en les seves sis rematades entre pals aquesta temporada. A més, ja són vuit els gols de jugadors suplents en el conjunt barcelonista aquest curs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut