La convocatòria per al derbi contra l’Espanyol

La convocatòria per al derbi contra l’Espanyol

Ernesto Valverde ha donat a conèixer els 18 jugadors citats, per afrontar la 19a jornada de Lliga a l'RCDE Stadium (21 hores)

Torna la Lliga, es juga el primer partit d’aquest 2020 i arriba el derbi de la ciutat de Barcelona. Tot en un, molts al·licients per a aquest Espanyol-Barça d’aquest dissabte a les 21 hores a l'RCDE Stadium. Per al partit contra els blanc-i-blaus, on s’estrenarà l’exblaugrana Abelardo Fernández com a entrenador, Valverde ha facilitat aquest divendres la llista de 18 convocats. 

Per a aquest matx, el tècnic blaugrana ha decidit convocar els  futbolistes següents: N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Suárez, Messi, Neto, Lenglet, Griezmann, Jordi Alba, S. Roberto, F. De Jong, Vidal, Umtiti, Junior, Iñaki Peña, C. Pérez i Ansu Fati. Queden fora de la convocatòria per decisió tècnica Todibo i M. Wague i per lesió Ter Stegen, Arthur i O. Dembélé.

Última sessió i alta per a Ansu Fati

Aquest divendres l’equip s’ha exercitat per darrera vegada abans del partit contra l'RCD Espanyol. Una sessió que ha comptat amb els jugadors disponibles del primer equip al camp Tito Vilanova i on també s'han entrenat Iñaki Peña, C. Pérez i Ansu Fati, del Barça B. De fet, aquest últim ha rebut l’alta mèdica en acabar la sessió d’entrenament i ha entrat a la llista de convocats.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut