Luis Suárez: “Els derbis sempre són difícils”

Luis Suárez: “Els derbis sempre són difícils”

En una entrevista al diari 'Sport', el ‘9’ blaugrana assegura que cal “anar amb compte” amb un Espanyol que arriba al duel “en una situació delicada”

Luis Suárez és a prop de fer (més) història. El davanter uruguaià és a només quatre gols d’igualar Ladislau Kubala com el tercer màxim golejador de la història del Club, xifra que pot assolir en els propers partits, en què l’equip s’enfrontarà -per començar- a l'Espanyol i l'Atlètic de Madrid. En una entrevista al diari Sport, el 9 fa balanç d’aquest rècord a l’abast i valora també la dificultat d’aquests propers compromisos.

El partit amb l’Espanyol

“Els derbis sempre són difícils. Cal anar amb molt de compte. Ells estan en una situació delicada, però a nivell de jugadors no mereixen ser on són ara”.

“És un partit maco i a tots ens agrada jugar-lo”.

La Supercopa d’Espanya

“És una gran motivació. Ara estem gaudint d’uns dies de descans després d’una sobrecàrrega de partits, però tenim ganes de lluitar per aquest trofeu”.

“Estem amb la il·lusió de guanyar el primer títol en joc i tots els que tenim per davant”.

Els 194 gols de Kubala, en el punt de mira

“Igualar-lo és un gran repte. Sempre he dit que els reptes personals s’han de deixar de banda, però, en aquest cas, quan falta tan poc per igualar un jugador històric com Kubala, cal sentir-se molt orgullós”.

“La segona posició [César va marcar 232 gols amb el Barça] és òbviament un repte més difícil, però això no vol dir que no el tingui també en el punt de mira. El primer [Messi, amb 618 gols] és inassolible, però m’il·lusiona poder arribar a les xifres de César”.

Possible renovació

“Soc molt feliç al Club. Sempre he donat el màxim. Les estadístiques i les xifres m’avalen”.

“Crec que estic a l’alçada i, a l'hora de parlar, arribarem a bon port”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut