La convocatòria per rebre el Celta

La convocatòria per rebre el Celta

Ernesto Valverde ha donat a conèixer els 19 jugadors citats, per afrontar la 13a jornada de Lliga al Camp Nou (21 hores)

Torna la Lliga en una setmana amb tres partits i abans de l’aturada per seleccions. El Barça rep la visita del Celta, que actualment ocupa la divuitena posició de la taula, després de quatre derrotes consecutives, però que estrena nou tècnic, l’exblaugrana Òscar Garcia. Per a aquest partit, que es disputarà a les 21 hores, Valverde ha facilitat aquest divendres la llista de 19 convocats. 

Per a aquest matx, el tècnic blaugrana ha decidit convocar els futbolistes següents: Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Arthur, Suárez, Messi, O. Dembélé, Neto, Lenglet, M. Wague, Griezmann, S. Roberto, F. De Jong, Vidal, Umtiti, Junior i Ansu Fati. Queden fora de la convocatòria per decisió tècnica Todibo, Aleñá i C. Pérez, i per lesió Jordi Alba.

Alta mèdica per a Suárez

Aquest divendres l’equip s’ha exercitat per darrera vegada abans del partit contra el Celta. Una sessió que ha comptat amb els jugadors disponibles del primer equip al camp Tito Vilanova, on Suárez s'ha entrenat amb el grup, i on també s'han entrenat Iñaki Peña, C. Pérez i Ansu Fati, del Barça B. En acabar la sessió d’entrenament, Suárez ha rebut l’alta mèdica de la lesió que va patir al camp del Llevant el cap de setmana passat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut