Barça – Celta: El líder vol tornar a vèncer

Barça – Celta: El líder vol tornar a vèncer

(21.00 hores, Movistar LaLiga) Després de dos partits sense guanyar, el conjunt blaugrana rep la visita dels gallecs en el matx abans de l’última aturada de seleccions de l’any

Torna la Lliga al Camp Nou. Després de l’empat davant l’Slavia de Praga (0-0) a la Lliga de Campions, és el torn de rebre el Celta. El FC Barcelona rep la visita del conjunt gallec aquest dissabte 9 de novembre a les 21 hores (Movistar LaLiga), on els de Valverde intentaran trencar amb la ratxa de dos partits seguits sense guanyar i tornar a la bona dinàmica de victòries per mantenir-se líder.

El rival

Entrenador: Òscar Garcia
Posició a la Lliga: 18è (9 punts)
Balanç: 2V-3E-7D
Màxim golejador: Iago Aspas (2)
Exblaugranes a l'equip: Òscar Garcia, Rafinha, Denis Suárez i David Costas.

Els precedents més recents

Pel que fa als últims enfrontaments entre tots dos equips, en els darrers 10 duels de Lliga, el Celta n'ha guanyat quatre, el Barça quatre i dos van acabar en empat, així que màxima igualtat. Quant als resultats històrics, Barça i Celta s’han enfrontat un total de 106 vegades, amb 60 victòries culers, 21 per als gallecs i 25 empats.

Les curiositats del duel

- El Barça ha marcat almenys un gol en els seus últims 32 partits com a local a la Lliga, i ha guanyat els seus últims 12 partits al Camp Nou a la competició.

- Antoine Griezmann ha participat en 13 gols davant el Celta de Vigo a la Lliga (vuit gols i cinc assistències), més que davant qualsevol altre rival a la competició (els mateixos que davant l'Athletic).

- Messi ha participat en 10 gols en els seus últims sis partits davant el Celta de Vigo a la Lliga (cinc gols i cinc assistències).

- Ernesto Valverde només ha perdut en un dels seus 17 enfrontaments amb el Celta de Vigo a la Lliga, justament l'últim (2-0 a Balaídos).

La convocatòria de Valverde

Per a aquest duel, el tècnic culer ha decidit convocar 18 jugadors: Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Arthur, Suárez, Messi, O. Dembélé, Neto, Lenglet, M. Wague, Griezmann, S. Roberto, F. De Jong, Vidal, Umtiti, Junior i Ansu Fati. Queden fora de la convocatòria per decisió tècnica Todibo, Aleñá i C. Pérez, i per lesió Jordi Alba. La gran novetat és el retorn de Suárez, que ha rebut l'alta mèdica. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut