Messi: “El Barça és casa meva

Messi: “El Barça és casa meva"

El crac argentí, que segueix recuperant-se de la seva lesió, aposta per un “projecte guanyador” i afirma que l’equip intentarà guanyar-ho tot un altre cop

Lionel Messi repassa en una entrevista al diari SPORT tota l’actualitat blaugrana. El crac argentí valora l’arribada dels nous fitxatges, fa balanç de la temporada passada i l’inici d’aquesta i també parla clar sobre la seva lesió i el seu futur a Can Barça. Repassem les declaracions més destacades del ‘10’.

Balanç de la temporada passada

“No va ser un gran any per com va acabar però vam fer una gran temporada fins als dos últims partits”

“Liverpool i l’eliminació a Champions ens van marcar la temporada com a dolenta, quan fins llavors estàvem bé. Un partit dolent ens va deixar fora de tot”

“A nivell personal em vaig sentir molt bé tot i que sempre dic que a mi el que m’interessa són els títols col·lectius”

La Pilota d’Or

“És tan estrany això de la Pilota d’Or... Últimament es mira més els resultats a nivell d’equip, que no està malament. A la Champions se li dóna molta importància, d’altres al Mundial, que de vegades se li dóna importància i d’altres no”

“Mai m’he sentit ni m’he deixat de sentir favorit. Per a mi els premis individuals són secundaris”

Messi, arribant a la gala UEFA del passat mes d'agost.

La seva lesió

“Em sento millor. La veritat és que va ser molt dolent perquè em va passar en el primer entrenament”

“Era una cosa senzilla. Havien de ser 15 dies i quan pensava que estava bé, en un dels entrenaments abans del Betis em vaig ressentir una mica i se’m va obrir una mica. Això va fer que hagi d’esperar més temps aturat”

“Jugaré quan senti que estic realment segur i que no tornarà a passar perquè una recaiguda seria per molt més temps”

“Estic amb moltes ganes. Porto molt temps aturat i només començar em va passar això i tinc moltes ganes”

“Contra el València segur que no estaré i veurem si torno a Dortmund o contra el Granada”

Messi, recuperant-se de la seva lesió.

L’inici de temporada

“Ha estat un inici estrany perquè hem tingut molts jugadors lesionats i molts jugadors fora. Contra l’Athletic Club vam fer un gran partit però no vam poder definir en els últims metres. No és fàcil jugar allà. Contra el Betis vam tornar a fer un gran partit i contra l’Osasuna ens va tornar a costar. No em preocupa”

Els objectius de la temporada

“No signo guanyar la Champions i la Lliga no. A l’inici sempre diem el mateix: volem guanyar-ho tot i intentarem aconseguir-ho”

“Òbviament m’encantaria guanyar la Champions perquè fa molt temps que no es guanya i crec que hem de tornar-la a guanyar com a Club; i a nivell personal m’encantaria guanyar-ne una més”

Els fitxatges de l’estiu

“No sé si la plantilla d’enguany és millor que la de la temporada passada. L’any passat ja teníem un gran equip i ara tenim moltes variants, molts recanvis, jugadors tant pel mig com per l’atac. Estem molt bé però serà l’any qui ens marqui si l’equip és millor que el del curs passat”

Messi i De Jong, amb els premis de la UEFA.

La situació de Dembélé

“Veig que té unes condicions impressionants, que pot fer el que vulgui, que és molt jove i que aquest any ha de ser important per a ell per donar el salt que el barcelonisme vol”

“Espero que no tingui la mala sort que ha tingut aquests anys, quan es va lesionar quan més el necessitàvem. Com a jugador és impressionant”

El seu futur al Barça

“Sí que puc dir que vull ser al Barça tot el temps que pugui, fer tota la meva carrera perquè aquesta és la meva casa”

“Tampoc vull tenir un contracte llarg i quedar-me aquí perquè tingui un contracte sinó perquè estic bé físicament, jugar i ser important i veure qui hi ha un projecte guanyador. Vull seguir guanyant coses al Club, seguir assolint coses importants. I per a mi no significa res la clàusula o els diners. Em moc per altres coses. El més important és tenir un projecte guanyador”

Un record per a Luis Enrique

“És la notícia que mai esperes. Malauradament passa molt al món... però que et toqui de forma tan propera... Va ser terrible. Ho sentim molt. Són coses que no tenen explicació i que vivim molt malament”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut