El Barça fa efectiva la clàusula de recompra de Cucurella

El Barça fa efectiva la clàusula de recompra de Cucurella

El FC Barcelona ha fet efectiva la clàusula de recompra del jugador, que la temporada passada va jugar cedit a l’Eibar, per 4 milions d’euros

El FC Barcelona ha fet efectiva la clàusula de recompra del jugador Marc Cucurella, que la temporada passada va jugar cedit a l’Eibar, per 4 milions d’euros. El club basc va exercir l’opció de compra a finals de la temporada 2018/19 per valor de 2 milions d’euros.

Cucurella va marxar cedit al conjunt de Mendilibar amb l’objectiu de guanyar experiència a l’elit del futbol espanyol. I al conjunt basc ha disputat 33 partits: 31 de Lliga i dos de Copa del Rei.  A més, el jugador format al futbol formatiu blaugrana ha marcat dos gols, un en cada competició. Curiosament, el gol a la Lliga el va fer en l’últim partit del campionat davant el Barça a Ipurúa. A la Copa, va marcar en el duel de tornada dels setzens de final contra l’Sporting de Gijón. 

54 partits amb el Barça B 

Marc Cucurella va jugar un total de 54 partits al filial blaugrana, repartits en dos anys. El primer però, encara en edat juvenil, on va aconseguir l’ascens a La Liga 123. A la categoria de plata, Cucurella va jugar 37 partits de Lliga marcant un gol. El futbolista va debutar oficialment amb el primer equip a la Copa del Rei contra el Reial Múrcia el 24 d’octubre de 2017 i va ser part activa del primer equip en el Barça US Tour by Rakuten 2018. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut