Collado debuta amb el primer equip

Collado debuta amb el primer equip

El jugador del Barça B s’ha estrenat amb el primer equip a Balaídos

Àlex Collado ha debutat en el Celta – Barça de la jornada 36 de Lliga disputat a Balaídos i ja és el sisè futbolista del filial que ho fa aquesta temporada amb el primer equip a les ordres d’Ernesto Valverde. Anteriorment ja havien debutat Miranda, Chumi, J. Cuenca, Riqui Puig i M. Wague.

El futbolista de vint anys ha entrat en el lloc de Dembelé que, desafortunadament, s’ha hagut de retirar del terreny de joc per una lesió muscular. El de Sabadell ha jugat 84 minuts en la derrota davant el Celta (2-0). Amb el 34 a l’esquena, Collado s’ha ubicat d’entrada a la banda dreta, però ha anat intercanviant la posició amb Malcom.

La presència de Collado avui a Balaídos premia, un cop més, la tasca del futbol formatiu blaugrana. El planter, a més, també ha estat representat aquest dissabte per Aleñá, Riqui Puig i M. Wague, tots ells formats a la Masia. "Estic molt feliç pel debut, per a un jugador de la casa la il·lusió de poder jugar amb el primer equip és màxima", ha expressat el futbolista blaugrana. A més ha explicat el que Ernesto Valverde li ha transmès abans del debut: "M'ha dit que estigui tranquil i que desplegui el mateix joc que faig amb el Barça B".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut