La convocatòria per visitar l’Alabès

La convocatòria per visitar l’Alabès

Ernesto Valverde ha donat a conèixer els 18 jugadors citats, per afrontar la 34a jornada de Lliga a l’estadi de Mendizorrotza (21.30 hores)

Queden sis punts, arriba el compte enrere de l’equip d’Ernesto Valverde per poder alçar-se amb el títol de campió, i aquest dimarts és una nova oportunitat per seguir fent camí. Els de Valverde visiten l'Alabès, un dels equips revelació d’aquesta Lliga en la 34a jornada. Per aquest partit, que es disputarà a les 21.30 hores a Vitòria, Valverde ha facilitat aquest dilluns la llista de 18 convocats. 

Per aquest matx, el tècnic blaugrana ha decidit convocar els següents futbolistes: Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, Sergio, Coutinho, Arthur, Suárez, Messi, O. Dembélé, Cillessen, Malcom, Lenglet, Jordi Alba, S. Roberto, Aleñá, Vidal, Umtiti i Vermaelen. Queden fora de la convocatòria per decisió tècnica I. Rakitic, Todibo, Murillo i Prince, mentre que Rafinha en queda fora per lesió.

Darrera sessió i alta mèdica per a Vermaelen

Aquest dilluns l’equip s’ha exercitat per darrera vegada abans del partit contra el Deportivo Alavés. Una sessió que ha comptat amb el jugadors disponibles del primer equip al camp Tito Vilanova. Todibo s’ha tornat a entrenar amb el grup. També s’ha exercitat Iñaki Peña del Barça B. Després de l’entrenament, Thomas Vermaelen ha rebut l’alta mèdica per poder viatjar a Vitòria.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut