Barça – Reial: La Lliga, més a prop (2-1)

Barça – Reial: La Lliga, més a prop (2-1)

Els de Valverde sumen tres punts més a la competició domèstica, després dels gols de Lenglet i Jordi Alba

El FC Barcelona cada cop es troba més a prop del títol de Lliga. I és que, després del triomf d’aquest dissabte contra la Reial Societat, al Camp Nou (2-1), els de Valverde es troben a sis punts, com a màxim, d’aixecar el trofeu de la competició regular. Els gols de Lenglet, en el primer temps, i Jordi Alba, a la represa, han estat decisius en un partit que no ha estat fàcil de jugar, no només perquè ha arribat després del partit de Champions sinó també perquè la Reial Societat ho ha posat complicat. Els donostiarres, amb control i una pressió alta, ho han intentat, però, finalment, el líder s’ha emportat els tres punts que l’acosten un pas més cap a la Lliga

Gols clau en moments importants

No ha estat un partit amb un alt ritme, però sí emocionant. Amb alternatives per a ambdues parts, però, el més efectiu ha acabat sent el Barça. I ho ha fet, a més, en moments importants del partit: abans del descans i just després del gol de l’empat de la Reial Societat. Lenglet, en el minut 45, i després d’un cop de cap inapel·lable en un córner picat per Dembélé, ha obert el marcador segons abans del xiulet del pas pels vestidors (1-1). Un gol que ha decantat la balança per al Barça –Ter Stegen també ha participat amb una aturada miraculosa a Juanmi (min 35)– i que ha desencallat el partit.

Els bascos, que han iniciat el segon temps amb més ocasions i on Ter Stegen ha tornat a intervenir per salvar un gran xut de Pardo, han aconseguit l’empat. Ho han fet amb gol de Juanmi, després d’aprofitar una passada filtrada de Merino (1-1, min 61). Però ha estat llavors quan ha arribat el segon gol clau de la nit, el que ha resultat definitiu, aquest cop mitjançant les botes de Jordi Alba. Perquè no ha passat gaire temps quan el lateral ha contestat al gol visitant amb un gran xut ajustat després d’una jugada individual (2-1, min 64).

Resultat que, finalment, ha estat el que ha acabat per reflectir-se al Camp Nou (s’han vist ocasions, però poques de clares) i que permet al Barça sumar un nou triomf a la Lliga per acostar-la encara més. El proper dimarts, en la visita contra l’Alabès, pot quedar ja a tocar.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut