La convocatòria per rebre la Reial Societat

La convocatòria per rebre la Reial Societat

Ernesto Valverde ha donat a conèixer els 18 jugadors citats per al duel d’aquest dissabte al Camp Nou (20.45 hores)

Setmana de tres partits, de nou punts, amb dos duels al Camp Nou i un a Mendizorrotza. Aquest dissabte torna la Lliga al Camp Nou amb un duel contra el desè classificat: Barça – Reial Societat. Per al partit d’aquest dissabte a les 20.45 hores al Camp Nou, Ernesto Valverde ha facilitat aquest divendres la llista de 18 convocats.

Per a aquest matx, el tècnic blaugrana ha decidit convocar els  futbolistes següents: Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Coutinho, Arthur, Suárez, Messi, O. Dembélé, Cillessen, Malcom, Lenglet, Jordi Alba, S. Roberto, Aleñá, Vidal i Umtiti. En queden fora per decisió tècnica Todibo, Murillo i Prince, mentre que Rafinha i Vermaelen són baixa per lesió.

Última sessió a la Ciutat Esportiva

Aquest divendres l’equip s’ha exercitat per darrera vegada abans del partit contra l’equip d'Imanol Aguacil. Una sessió que ha comptat amb els jugadors disponibles del primer equip al camp Tito Vilanova, on Umtiti i Vermaelen s'han entrenat amb el grup. A més, també s’ha exercitat Iñaki Peña, del Barça B.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut