Experts en remuntades

Experts en remuntades

Amb 8 punts aconseguits en els últims 10 minuts de partit, el FC Barcelona és l’equip de la Lliga amb més capacitat de reacció en el tram final

El FC Barcelona ha despertat aquest dimecres encara amb el record molt present de l’alegria de sumar un punt en el darrer instant del partit contra el Vila-real (4-4). I és que els de Valverde van aconseguir neutralitzar un 4-2 pràcticament en el temps afegit per rascar un empat de l’Estadi de la Ceràmica.

Una remuntada, però, que no és la primera aquest curs, ja que els blaugranes han aconseguit sumar un total de 8 punts en els últims deu minuts de partit. De fet, és l’equip de la Lliga amb un nombre més elevat d'aquestes, ja que l’Alabès i el Valladolid n'han protagonitzat 7. Pel que fa als equips de les principals lligues europees, només el Napoli (10), el Borussia Dortmund (12), el Fortuna Düsseldorf (9) i el Bordeaux (9) han sumat més punts en aquest últim tram de partit analitzat.

Aquests vuit punts blaugranes, fruit de remuntades, van ser després d’aconseguir empatar contra l’Athletic Club (del 0-1 a l’1-1), l’Atlètic de Madrid (del 1-0 al 1-1) i ara el Vila-real (del 4-2 al 4-4), però també de guanyar el Rayo (del 2-1 al 2-3) i el Sevilla (del 2-2 al 2-4).

22 gols a favor, 3 en contra

El Barça s’està especialitzant també a marcar en aquest darrer tram de partit. Des que ha començat la temporada, i només comptant les dades de la Lliga, els de Valverde han sumat 22 gols a favor, mentre que només han encaixat 3 dianes en aquests 10 últims minuts.

Millor que la temporada anterior

Quan encara no ha finalitzat la temporada, els punts guanyats aquest curs després d’anar perdent són superiors als de la temporada anterior. I és que, de moment, el Barça ha sumat ja 21 punts, mentre que la temporada passada va aconseguir-ne 17.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut