Piqué i Riqui Puig participen en el triomf de Catalunya

Els dos jugadors del Barça han tingut minuts a Montilivi, en la victòria de la Selecció contra Veneçuela

Dos anys i escaig després del darrer partit, la selecció catalana de futbol s’ha tornat a vestir de curt. I ho ha fet amb victòria, en un partit complet que ha servit per vèncer Veneçuela (2-1), una selecció que arribava a l’estadi de Montilivi de Girona després de vèncer l’Argentina. Bojan i Javi Puado han estat els golejadors de la Selecció, que ha comptat amb la presència de Gerard Piqué i Riqui Puig en un partit que per primera vegada en la història s’ha pogut jugar en data FIFA.

A banda dels dos blaugranes, també han jugat aquest partit altres exblaugranes com Bartra, Aleix Vidal, Montoya, Muniesa, Cucurella, Oriol Romeu i Marc Cardona, a banda del golejador Bojan Krkic.

Piqué i Riqui Puig, protagonistes

Gerard Piqué, que ha estat titular, ha estat un dels futbolistes més destacats del primer temps. De fet, seva ha estat l’ocasió més clara que ha tingut Catalunya, quan en un xut de falta s’ha topat amb el travesser (min 36). El central, que ha dut el braçalet de capità precisament des del minut 36 fins que l’han substituït enmig d’una gran ovació, ha jugat 51 minuts.

Per ell ha entrat l’altre blaugrana que ha participat en aquest partit, Riqui Puig, que ha debutat amb la selecció absoluta. El futbolista del Barça B ha tingut un inici de partit fulgurant i una passada seva a l’interior del àrea, precisa i preciosa, ha estat lluitada per Montoya abans de cedir-la a Bojan, que ha fet el primer (1-0, min 52).

Rosales ha fet l’empat minuts més tard (1-1, min 58), però la insistència de Catalunya i el bon joc mostrat ha fet que el premi es quedés a casa, quan Puado ha fet el gol de la victòria al tram final (2-1, min 87) per arrodonir la festa.