Tres nous horaris confirmats

Tres nous horaris confirmats

El Barça-Espanyol, Vila-real-Barça i Barça-Atletico ja tenen data i hora

S'ha confirmat la data i l'hora dels tres partits de Lliga posteriors a l'aturada de seleccions. El primer d'ells serà el derbi al Camp Nou. El Barça-Espanyol corresponent a la 29a jornada de Lliga es disputarà el dissabte 30 de març a les 16.15 hores.

Cal recordar que aquest serà el primer duel per al conjunt d’Ernesto Valverde després de l’aturada per seleccions del mes de març. 

En el duel de la primera volta, disputat el passat 8 de desembre, el Barça es va imposar per 0-4 a Cornellà-El Prat gràcies als gols de Messi -tots dos de falta-, Dembélé i Suárez.

Tot seguit, en una mateixa setmana, l'equip visitarà el camp del Vila-real i rebrà a l'Atlètic de Madrid al Camp Nou. El duel contra el conjunt 'groguet' serà el dimarts 2 d'abril a les 21.30 hores (Movistar Partidazo), després d'haver guanyat 2-0 a la primera volta. Pel que fa al partit contra els matalassers, tindrà lloc a l'estadi culer el proper dissabte 6 d'abril a les 20.45 hores (Movistar Partidazo). Un duel trepidant entre els que actualment són primer i segon en la classificació.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut