La convocatòria per a la Supercopa Catalana

La convocatòria per a la Supercopa Catalana

Ernesto Valverde ha donat a conèixer els 19 jugadors citats, per afrontar la quarta edició del trofeu contra el Girona FC

Arriba una cita clàssica ja de cada temporada des de fa uns anys, arriba la quarta edició de la Supercopa Catalana contra el Girona FC. Per aquest partit, que es disputarà a l’estadi Nova Creu Alta de Sabadell a les 18.45 hores, Valverde ha facilitat aquest dimarts la llista de 19 convocats. 

Per aquest matx, el tècnic blaugrana ha decidit convocar els següents futbolistes: Cillessen, Todibo, Malcom, Murillo, Prince, Aleñá, Umtiti, Iñaki Peña, Wague, Guillem, Chumi, Miranda, O. Busquets, Monchu, Collado, Riqui Puig, Abel Ruiz, Mujica i Kike Saverio. Queden fora de la convocatòria per decisió tècnica Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Coutinho, Arthur, Suárez, Messi, O. Dembélé, Lenglet, Jordi Alba, S. Roberto i Vidal, mentre que Rafinha i Vermaelen no hi seran per lesió.

mini__R5I2472

Darrera sessió abans del partit

Aquest dimarts l’equip ha tornat a l’activitat en una sessió que ha comptat amb el jugadors disponibles del primer equip al camp Tito Vilanova, a excepció de Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Coutinho, Suárez, Messi, O. Dembélé, Lenglet, Jordi Alba, S. Roberto i Vidal que tornaran als entrenaments aquest dimecres a les 11 hores. Si que han entrenat a les ordres d'Ernesto Valverde aquest dimarts: Iñaki Peña, Wague, Guillem, Chumi, Miranda, O. Busquets, Monchu, Collado, Riqui Puig, Abel Ruiz, Mujica i Kike Saverio del Barça B.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut