Jordi Alba, renovat fins al 2024

Jordi Alba, renovat fins al 2024

El FC Barcelona i Jordi Alba han arribat a un acord per a la renovació del seu contracte per a les properes cinc temporades, amb una clàusula de rescissió de 500M d'euros

El FC Barcelona i Jordi Alba han arribat a un acord per a la renovació del seu contracte per a les properes cinc temporades, fins al 30 de juny del 2024. La clàusula de rescissió queda fixada en 500M €. 

El proper dilluns dia 11 de març tindrà lloc l’acte oficial de signatura del nou contracte que lligarà el jugador amb el Club.

Jordi Alba: 282 partits i el millor soci de Messi

Cal recordar que Jordi Alba ha guanyat un total de 14 títols amb el FC Barcelona i que actualment està vivint la que és la seva setena temporada al primer equip. Ha disputat 282 partits en què ha marcat un total de 14 gols.

Amo i senyor del lateral esquerre del FC Barcelona, Jordi Alba és també el millor soci de Lionel Messi, al qual ha donat un total de 20 assistències de gol des que juguen plegats al primer equip.

Fa poques setmanes, el dia de la remuntada contra el Sevilla (6-1) a la Copa del Rei, el ‘18’ blaugrana va celebrar també la seva victòria número 200 com a blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut