Piqué, primer golejador oficial del curs

Piqué, primer golejador oficial del curs

El defensa culer agafa el relleu d’Ansu Fati, protagonista del primer gol el darrer curs, com a primer golejador de la temporada 2021/22

Gerard Piqué va ser l’encarregat d’obrir el triomf contra la Reial Societat (4-2). El central blaugrana va iniciar el primer triomf del curs en el retorn del públic al Camp Nou. A més, aquesta diana va ser la 50a del central amb el FC Barcelona. Una xifra rodona per agafar el relleu d’Ansu Fati com a primer realitzador del curs, ja que el jove jugador culer va ser l’encarregat d’obrir el marcador en el Vila-real-Barça de la temporada 2020/21. 

Així doncs, a banda de ser un dels capitans de l’equip i s’erigeix una vegada més com un líder dins i fora del terreny de joc. En el partit contra la Reial Societat ha estat un dels millors, ja que a banda del gol ha completat 75 passades bones, el millor blaugrana en aquest aspecte. "Tocava ajudar al Club", afirmava Piqué al finalitzar el matx referint-se a la rebaixa de sou.

Piqué: "Tenim un equip amb molt de futur"

El central blaugrana també va assegurar després del partit que "l'equip ha competit molt bé i guanyar sempre és important". Piqué també va fer referència, a les xarxes socials, del gran futur de l'equip i es va mostrar optimista: "Ve una generació molt bona, amb Gavi, Nico, Demir, Riqui, Pedri, Ansu, Araujo, Eric... tenim molt nivell". 

Els primers golejadors oficials del últims 10 anys

- Ansu Fati (2020)
- Griezmann (2019)
- Leo Messi (2018)
- Leo Messi (2017)
- Arda Turan (2016)
- Luis Suárez (2015)
- Leo Messi (2014)
- Alexis Sánchez (2013)
- Carles Puyol (2012)
- Thiago Alcántara (2011)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut