Badalona – Juvenil B: Eficàcia ofensiva a la segona meitat (0-3)

Els blaugranes s’imposen al camp del conjunt badaloní gràcies a un triplet de Raúl Moro a la segona meitat

Els de Franc Artiga han sumat una victòria important contra el Badalona (0-3) per continuar lluitant pel liderat a la Lliga. Després d’una primera part en la qual els culers no han trobat el camí del gol, Raúl Moro s’ha erigit en la referència ofensiva a la segona meitat. A la represa el davanter del Juvenil B ha aconseguit un hat-trick (min 52, min 57 i min 78) que ha certificat la victòria. Amb aquest resultat, els culers sumen 45 punts després de 19 jornades.

Els barcelonistes han sortit a la gespa disposats a imposar el seu joc per endur-se els tres punts a Badalona. Gràcies al bon joc desplegat, el Juvenil B ha gaudit de bones ocasions per fer el 0-1, però la falta de punteria i la contundència dels defenses rivals han frustrat les accions de perill. Així doncs, s’ha arribat al final dels primers 45 minuts amb un resultat de 0-0.

Arriben els gols

Després del pas pels vestidors el Juvenil B ha sortit molt més agressiu de cara a porteria, i en cinc minuts d’autèntic vertigen els de Franc Artiga han aconseguit dos gols, obra de Raúl Moro (min 52 i min 57). Amb el pas dels minuts, els jugadors culers no han deixat de provar-ho i han gaudit de bones ocasions per fer el 0-3.

La insistència barcelonista ha trobat premi al minut 78, moment en què Raúl Moro ha fet el seu tercer gol del partit, que ha servit per posar el 0-3 definitiu al marcador. En els últims minuts ja no hi ha hagut temps per a sorpreses i el Juvenil B ha sumat el seu novè duel consecutiu puntuant.

LA FITXA TÈCNICA

Badalona, 0
Juvenil B, 3

Badalona: Guillem Ruiz, Yevgen Kashchiy, Adrian Guerrero, David Dueñas, Miquel Porta, Victor Porcel, Àngel Cañabate, Kevin Moreno (Konrado Duhour, min 78), Adrià López (Gorka Guiterrez, min 68), Albert Parias (Mario Vilar, min 82) i Josep Prudencio (Ebrima Camara, min 62).

Juvenil B: Vila, Alegre, Gerard (Iker san Vicente, min 82), Aschalew, Josep Jaume, Álex Rico, Zacarías (Anwar Mediro, min 76), Altimira (Diego Lopez, min 68), Ajume Jardí, Brian Peña i Raúl Moro (Marc Domenech, min 82).

Gols: 0-1, Raúl Moro (min 52); 0-2, Raúl Moro (min 57); 0-3, Raúl Moro (min 78)

Àrbitre: Miguel Angel Reinoso. Ha amonestat el culer Jaume Jardí (min 74) i el badaloní Adrian Guerrero (min 51).