El Juvenil B, campió de Lliga!

El Juvenil B, campió de Lliga!

Amb aquest campionat se certifica un ple de campionats en el futbol 11 blaugrana

Campions de Lliga. El Juvenil B s'ha proclamat matemàticament campió de Lliga Nacional Juvenil després que el segon classificat fins avui, la Fundació Esportiva Grama, hagi perdut al camp del Badalona, nou segon classificat. D'aquesta manera, els d'Ibán Cuadrado es proclamen campions al tenir un avantatge de set punts, amb un partit menys, respecte el segon classificat quan resten dues jornades per disputar-se.

Amb 62 punts els blaugrana s'asseguren el campionat en un gran curs amb 19 victòries, cinc empats i cinc derrotes en els 29 partits disputats fins al moment. El Juvenil B juga aquest diumenge al camp del Cornellà (13.00 hores) amb l'objectiu seguir sumant tot i saber-se campions. 

Ple de títols al futbol 11 culer

Amb la Lliga del Juvenil B es completa el ple de campionats en el futbol 11 blaugrana. I és que prèviament els Infantils A i B i els Cadets A i B i el Juvenil A havien assolit també el títol de lliga. Una gran gesta en el futbol culer que reforça la gran tasca que s'està duent a terme.

A més, aquest dissabte en el futbol base culer el Benjamí D s'ha proclamat campió en un nou títol blaugrana en el futbol 7 culer, després d'imposar-se 3-4 al Vila Olímpica. El proper dimecres l'Aleví C podria arrodonir-ho amb un altre títol davant UE Sant Ildefons. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut