Juvenil A – Santo Domingo: Festival blaugrana (10-0)

Els culers disputen un partit espectacular i aconsegueixen la golejada de la jornada, que els permet continuar líders a cinc punts del segon classificat, l’Espanyol.

El Juvenil A del FC Barcelona havia aconseguit dos empats consecutius i volia desfer-se d’aquests resultats per guanyar i recuperar les bones sensacions. Tot i les baixes importants de jugadors com Mboula, Cucu, Lee i Guillemenot, el Barça ha sabut fer un gran partit i s’ha regalat un festival de gols (10-0).

Els blaugranes han dominat el matx jugant amb paciència i controlant la pilota, i al minut 3 Alasana ha tingut la primera oportunitat arran d’un xut que ha acabat sortint per la línia de fons. Els homes de Gabri Garcia han avançat línies i, tot i que el Santo Domingo s’ha tancat bé al darrere, el Barça ha tingut dues ocasions clares de gol de les botes de Carles Pérez i Alasana.

La insistència ofensiva ha donat els seus fruits i al minut 18 Abel Ruiz ha obert la llauna en una acció a la contra, aprofitant que els centrals del Santo Domingo estaven descol·locats. Quatre minuts després una assistència de Guillem Jaime ha servit en safata el segon gol a Tur, que ha rematat de cap completament sol a l’àrea petita.

El Santo Domingo no ha generat cap ocasió; aprofitant la situació, el Barça ha jugat bé les seves cartes i Eric Montes ha rematat de cap i ha marcat el tercer després d’una pèrdua de pilota del porter rival.

Aprofitant la bona ratxa

Els blaugranes han centrat el seu joc al davant i han descol·locat la defensa del Santo Domingo, que ha estat a punt d’encaixar un gol en contra després de tocar una pilota amb el cap i enviar-la directament al pal. El Juvenil A ha aprofitat el desconcert per fer una jugada d’estratègia que Carles Pérez ha transformat en la quarta diana culer. I només quatre minuts després ha sumat el segon gol del seu compte personal. La ratxa golejadora no ha cessat i Pérez ha signat un hat-trick després d’un servei de banda de David Alfonso que Abel Ruiz li ha col·locat al davant perquè rematés.

A la represa, amb l’enfrontament ja sentenciat, el Juvenil A no ha abaixat la intensitat i ha continuat al mateix ritme. Com una autèntica piconadora jugaven els jugadors blaugrana, i Pérez ha tornat a aparèixer per assistir Guillem Jaime, que ha enganyat el porter i ha marcat el setè gol dels homes de Gabri Garcia. Amb la victòria a la butxaca un Barça ambiciós ha seguit buscant una diana rere l’altra; Dani Garcia l’ha trobat quan ha rebut la pilota a la sortida d’un córner i ha rematat al segon pal. El Barça ha continuat el festival amb una diana de penal d’Alasana i una de Jang al minut 76, que s’ha estrenat com a golejador amb un xut potentíssim.

Després de la victòria el Barça segueix líder del grup 3 de Divisió d’Honor Juvenil amb 32 punts, amb cinc punts d’avantatge respecte de l’Espanyol. La setmana vinent té una prova de foc al camp del Cornellà, el tercer classificat de la competició.