Els Juvenils es fan la fotografia oficial

Els Juvenils es fan la fotografia oficial

L’Estadi Johan Cruyff ha acollit la fotografia oficial del curs 2022/23 del Juvenil A i Juvenil B amb el president Joan Laporta

Aquest dimarts s’ha fet la fotografia oficial de la temporada 2022/23 del Juvenil A i Juvenil B amb el president Joan Laporta. Ha estat a l’Estadi Johan Cruyff, després que també la fes el Barça Atlètic.

A més del president Joan Laporta, la jornada també ha comptat amb la presència del directiu responsable del Futbol Formatiu, Joan Soler, el director del Futbol Formatiu, José Ramón Alexanco, els coordinadors del Futbol Formatiu, Toni Hernández i Zigor Alexanco, i també el coordinador del Futbol 11, Sergi Milà.

A les fotografies no han pogut estar presents diversos jugadors per diversos motius. Per part del Juvenil A els absents han estat Ángel Alarcón, per motius mèdics, Lamine Yamal i Héctor Fort, concentrats amb la selecció espanyola Sub17 per a la disputa de l’Europeu, i Derek Cuevas, concentrat amb la República Dominicana Sub20 per disputar el Mundial de la categoria.

Per part del Juvenil B no hi han pogut ser Pau Prim, Pau Cubarsí i Marc Guiu, també amb la Sub17 d’Espanya, Niko Takahashi, concentrat amb la selecció del Japó Sub20, i el porter Aron Yaakobishvili, que també disputarà l’Europeu Sub17 amb Hongria.

3200x2000-foto_oficial-juvenil_b

Mentre el Juvenil A ha acabat la temporada oficial després de caure eliminats de la Copa de Campions després d’una eliminatòria molt ajustada i competida contra l’Athletic Club, el Juvenil B disputa aquest cap de setmana la darrera jornada de Lliga Nacional. El conjunt d’Ibán Cuadrado s’enfronta al Lleida a casa el diumenge (18h), amb possibilitats d’assolir el campionat de Lliga en funció del resultat de l’Espanyol – Escola F. Gavà, els altres dos implicats en la lluita pel títol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut