Juvenil A - Athletic Club: Eliminats de la Copa Campions (0-1)

Juvenil A - Athletic Club: Eliminats de la Copa Campions (0-1)

Els blaugranes s'han vist frenats per la manca d'efectivitat davant un sòlid conjunt bilbaí

Punt final al camí a la Copa de Campions. El Juvenil A no podrà estar present en la Final Four de Las Rozas després de perdre l'eliminatòria de quarts de final, a doble partit, contra l'Athletic. El solitari gol d'Albóniga ha decidit que els bilbaïns estiguin presents a les semifinals. 

Cop d'un defensiu visitant

El Barça s'ha presentat amb empenta ofensiva al Johan Cruyff. Aleix Garrido i Unai han construït els primers avisos d'un matx que ha evolucionat cap a l'equilibri i, posteriorment, cap a un guió advers. L'elenc basc ha igualat l'energia blaugrana i ha negat que els d'Òscar López despleguessin el seu joc. Fins i tot, ha estat capaç de cantar el primer gol d'aquesta eliminatòria. Albóniga ha estat l'autor. 

Sense efectivitat

A través de la possessió i el control, els culers han volgut capgirar el marcador. Sense èxit, tot i comptar també amb l'omnipresència de Dani Rodríguez, davant la solidesa de l'equip de Bilbao. Espantat a la represa amb el pal de Nil Calderó, molt actiu i sacsejador de l'atac barcelonista. Amb molts focus, però amb manca d'efectivitat. 

Mostrant fam de remuntada, el partit s'ha dirigit a la conclusió sense cap diana blaugrana. Perquè els visitants s'han concentrat a defensar i Santos ha tancat la porteria a pany i forrellat amb una darrera intervenció cabdal a xut d'Unai al temps afegit. D'aquesta manera, el Juvenil A ha quedat eliminat de la Copa de Campions, per un global de 0-1 a l'eliminatòria, i ha posat el punt final a la temporada. 

FITXA DEL PARTIT

Barça, 0
Athletic, 1

Barça: Astralaga, Joan Anaya (Gerard, min 56), A. Casas, Cantero, Xavi Moreno, Biel Vicens, Ilias Akhomach (Nil Calderó, min 46), Aleix Garrido, Pocho (Caravaca, min 46), Unai i Dani (Luzzi, min 84)
Athletic: Santos, Belategi, Montero, Fernández, Palacios (Albizua, min 77), Albóniga, Arredondo (Peciña, min 57), Olabarrieta (Plazaola, min 89), Canales, Vicandi i Vizcay (Hierro, min 57) 

Gols: 0-1, Albóniga (min 17)

Àrbitre: Arenas Mora. Ha amonestat amb targeta groga els locals Dani Rodríguez (min 36), Unai (min 94) i Cantero (min 94) i els visitants Arredondo (min 25), Belategi (min 29), Olabarrieta (min 66), Fernández (min 81), Albizua (min 84), Hierro (min 94)

Assistència: 617 espectadors i espectadores

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut