Juvenil A – Athletic Club: Guanyar per seguir endavant

Juvenil A – Athletic Club: Guanyar per seguir endavant

(16:00 hores, Barça TV) Després del 0-0 en l’anada, els blaugrana necessiten un triomf al Johan Cruyff per accedir a la Final 4 de la Copa de Campions juvenil

El Juvenil A del FC Barcelona afronta aquest diumenge (16:00 hores, en directe per Barça TV) el partit de tornada dels quarts de final de la Copa de Campions contra l’Athletic Club a l’Estadi Johan Cruyff. El resultat de l’anada, 0-0 a Lezama, obliga als dos equips a guanyar el duel de tornada per avançar a la Final 4 que es disputarà la setmana que ve a les instal·lacions de Las Rozas.

Després de guanyar la Lliga de Divisió d’Honor, el conjunt dirigit per Òscar López té l’oportunitat d’allargar la temporada accedint a la Final 4 per tornar a optar al títol de la Copa de Campions, com ja va fer la temporada passada.

Igual en el duel d’anada, el tècnic del Juvenil A no podrà comptar amb diversos jugadors a causa de les convocatòries internacionals. Lamine Yamal, Héctor Fort i Marc Guiu estan concentrats amb Espanya Sub17, mentre que Derek Cuevas ho està amb la República Dominicana Sub20.

Amb tot això, la convocatòria del Juvenil A per al partit de tornada està formada pels següents 18 jugadors: Astralaga, Antonio Gómez, Joan Anaya, Arnau Casas, Martin, Cantero, Gerard González, Xavi Moreno, Gerard Hernández, Biel Vicens, Caravaca, Aleix Garrido, Unai, Ilias AKhomach, Dani Rodríguez, Pocho, Nil Calderó i Luzzi.

L’entrada a l’Estadi Johan Cruyff serà gratuïta. A més, el partit es podrà seguir en directe per Barça TV.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut