El Cadet A torna a ser líder

El Cadet A torna a ser líder

L’equip de Franc Artiga goleja la Damm (7-1) i es beneficia de la derrota de l’Espanyol a Cornellà en un gran cap de setmana per al futbol formatiu amateur, en què l’Aleví B i el Benjamí A han guanyat tres tornejos a França i Alemanya

CADET A – DAMM

El millor partit de la temporada val el liderat (7-1)

Espectacular. No hi ha una paraula que defineixi millor el partit que van signar els nois de Franc Artiga dissabte passat contra la Damm (7-1). Una contundent victòria que serveix el Cadet A per recuperar el liderat gràcies a l’ensopegada de l’Espanyol al difícil camp del Cornellà (1-0). Els blaugranes lideren ara la Divisió d’Honor amb dos punts d’avantatge sobre els blanc-i-blaus. El Barça va protagonitzar una autèntica exhibició d’ADN en el seu partit contra la Damm. Va ser un recital de joc ofensiu, amb pilotes buscant sempre els espais, que va començar a sentenciar Ansu, de cap, al minut 8. La Damm va resistir com va poder, però Eric García, a la sortida d’un córner, feia el 2-0 al minut 37. A partir d’aquest moment tot va ser molt més senzill per al Cadet A i Nils Mortimer va fer el 3-0 abans del descans. A la segona part el Barça va ser un vendaval de joc ofensiu. Adrián Bernabé va marcar el 4-0 amb un xut espectacular i Ansu, Pablo Moreno i Nils Mortimer van tancar la golejada. El Cadet A ajornarà el seu partit de la propera jornada contra el Girona del 29 de març a causa de la presència de sis jugadors blaugrana, Arnau Tena, Eric García, Sergi Rosanas, Josep Jaume, Pablo Moreno i Antonio Jesús, amb la selecció espanyola sub-16.

ESCOLA VALLS – CADET B

Continuen millorant els seus registres (1-5)

El Cadet B va aconseguir dissabte passat una golejada (1-5) al camp de l’Escola Valls que l’ajuda a millorar els seus espectaculars registres, que l’han portat al liderat indiscutible del Grup 1 de la Preferent, amb 13 punts d’avantatge sobre el Cornellà B, amb 16 victòries i només una derrota en 17 partits. Els de Cristian Catena van veure com el conjunt local s’avançava amb un gol molt matiner al primer minut, però els blaugranes van reaccionar molt ràpid amb dos gols de Jaume Jardí, que ja en suma 19 aquesta temporada, que capgiraven el marcador (1-2, min 19). Tan sols dos minuts més tard, Robert Navarro ampliava diferències fent el 3-1. Ja a la segona part, el domini barcelonista va continuar i Iker González i Ilaix van posar el 5-1 definitiu en el marcador. El proper partit del Cadet B serà el proper dissabte contra l’Atlètic Segre B, novè classificat.

INFANTIL A – VIC RIUPRIMER

Un triomf contundent per recuperar la confiança (5-1)

L’Infantil A va reaccionar ahir contra el Vic Riuprimer, després de la derrota de la jornada passada al camp del Cornellà, i torna al camí de la victòria. Els nois de Carles Martínez van guanyar per 5-1 en un bon partit i, tot i que es mantenen tercers a tres punts del líder, l’Espanyol, i a dos del segon, la Damm, els superaran si guanyen el partit ajornat que disputaran el proper 25 de febrer al camp del Nàstic de Tarragona. L’Infantil A va superar amb autoritat el conjunt osonenc amb gols de Víctor Múñoz (2), Alejandro Ginard, Fermín López i Arnau Farnós. Per la part visitant, Guiu del Castillo va fer el darrer gol del matx. L’única nota negativa del partit va ser la lesió de genoll de Miquel Juanola. Avui se li realitzaran proves mèdiques per saber l’abast de la lesió. El proper partit de l’Infantil A és el proper diumenge al camp del Quart, quinzè classificat.

MARIANAO POBLET A  – INFANTIL B

Primera derrota de la temporada (2-0)

L’infantil B veu trencada la ratxa de 12 victòries consecutives que tenia a la Lliga. La derrota davant el Marianao Poblet significa la primera de la temporada (2-0) i la pèrdua del liderat que passa a mans del Reus Deportiu, amb un punt d’avantatge sobre els blaugranes. Els nois de Sergi Milà no van tenir gens de sort. Van fallar un penal en una  primera meitat en què l’equip local es va beneficiar d’un error defensiu per fer l’1-0 al minut 21 gràcies a Moisés López. La segona meitat també va ser un cúmul d’ocasions errades per l’Infantil B que, quan més abocat estava sobre la porteria rival, va veure com li feien el 2-0 en una acció d’Eloi Carmona. El proper partit de l’Infantil B serà la propera jornada a casa contra l’Escola Futbol Olesa 87, darrer classificat.

ALEVÍ A – ESPANYOL B

Victòria còmoda amb un hat-trick d’Iker Bravo (4-0)

Els nois de Marc Serra segueixen intractables i el dissabte contra l’Espanyol B van sumar la quarta golejada consecutiva (4-0). Els blaugranes continuen com a líders sòlids del Grup 1 de la Preferent amb uns registres gairebé perfectes que els han portat a sumar 18 victòries i un empat en 19 jornades. Contra el conjunt blanc-i-blau, el gran protagonista va ser Iker Bravo, que va marcar tres gols. El primer va ser molt matiner, ja que va arribar al minut 2 de partit. El segon de Bravo va arribar al minut 32 i, només dos minuts més tard, Llorenç Ferrés va sentenciar amb el 3-0. Iker Bravo va signar el hat-trick fent el 4-0 definitiu al minut 43. El proper partit de l’Aleví A torna a ser a casa, en aquest cas contra L’Hospitalet, de la zona mitja de la classificació.

ALEVÍ B – AGGLO CUP I MCDONALD’S CUP

Campions a França i quarts a Alemanya

Bon cap de setmana el protagonitzat per l’Aleví B. Van guanyar la Saint Louis Agglo Cup a Kembs (França) i van finalitzar en la quarta posició a McDonald’s Indoor Tournament a Weil am Rhein (Alemanya). L’equip de Jordi Pérez va jugar dissabte a França la Saint Louis Agglo Cup. A la primera fase va superar el TsG Hoffenheim (2-0), l’US Torcy (1-0), Lorrach (2-0) i el SR Colmar (1-0). Als quarts de final va empatar amb el Chelsea (0-0), però el va superar a la tanda de penals per 3-2. A les semifinals va jugar contra el FC Thionville, al qual va guanyar per 1-0 i a la final es va imposar al PSG a la tanda de penals (7-6) després d’empatar el partit (2-2).

El diumenge van jugar el McDonald’s Indoor Tournament a Alemanya, on van finalitzar en quarta posició. A la fase prèvia van guanyar el McDonald’s Dream Team per 4-1 i el Bayer Leverkusen (5-0) i van empatar amb el PSG (1-1). Als quarts de final es van imposar al Basel a la tanda de penals (2-1) després d’empatar 0-0. L’eliminació va arribar a les semifinals, on van perdre 1-2 als penals contra el Borussia Dortmund després d’empatar per 1-1. En el partit pel tercer i quart lloc van caure per 2-0 contra el TSG Hoffenheim.

MARIANAO POBLET A – ALEVÍ C

Golejada de líder (0-5)

Els jugadors de David Sánchez segueixen mostrant un alt nivell futbolístic. Després de tancar una primera volta espectacular, l’Aleví C es va emportar els tres punts en la primera sortida de la segona volta. La victòria per 0-5 al camp del Marianao Poblet és una mostra més de la facilitat golejadora dels culers: 135 gols a favor i només 20 en contra. L’Atlètic Sant Just, immediat perseguidor, va guanyar per posar pressió al líder, però els blaugranes no van fallar. El Barça continua liderant el Grup 1 de la Primera Divisió amb cinc punts d’avantatge respecte al segon gràcies als gols dissabte de Jan Quiles, Marc Guiu, Alejandro Domínguez i Pol Montesinos (2). La propera jornada visitarà el camp de l’Igualada, setè classificat, diumenge a les 11.00 hores.

EUROPA B – ALEVÍ D

Victòria per continuar líders (1-7)

Els nois de Dani Horcas golegen i mantenen la distància respecte al segon classificat, el Vila Olímpica. El camp de l’Europa ha estat l’escenari on els culers han celebrat un festival de gols (1-7). Daniel Gudjohnsen, Gerard López, Iván Rodríguez (2), Alexis Olmedo, Nicolás Expósito i Mateo Sciancalepore han estat els golejadors. Amb aquest triomf, els blaugranes continuen liderant el Grup 2 de la Primera Divisió a dos  punts de l’immediat perseguidor. El següent compromís serà contra el Castelldefels B, onzè classificat, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

BENJAMÍ A – MCDONALD’S CUP I AGGLO CUP

Doblet històric a terres alemanyes i franceses

El Benjamí A ha protagonitzat un cap de setmana extraordinari on ha guanyat el McDonald’s Indoor Tournament i la Saint Louis Agglo Cup a Alemanya i França. El cap de setmana va començar amb el triomf al McDonald’s Indoor Torunament. A la primera fase van guanyar el SV Weil 1910 per 5-0, el TSG 1899 Hoffenheim (4-0) i l’AS Nancy-Lorraine (6-1). Als quarts de final van derrotar el Chelsea (3-0), a les semifinals van superar el Bayer Leverkusen (4-2) i a la final van imposar-se a la Juventus per 3-1.

El segon títol el van aconseguir diumenge a França a la Sanit Louis Agglo Cup. Els nois de Jordi Font van imposar-se a la primera fase al Bayer Leverkusen (1-0), a l’AS Rixheim (7-0) i al Boulogne-Billancourt (2-0). Als quarts de final van guanyar el Borussia Dortmund per 1-0, a les semifinals a la Juventus per 3-0 i a la final van imposar-se amb claredat al Maccabi Frankfurt per 3-0.

BENJAMÍ B –   ESCOLA GAVÀ A

Victòria que apropa el títol de Lliga (4-1)

Els nois d’Òscar Jorquera han aconseguit un gran resultat contra l’Escola Futbol Gavà. Amb aquesta victòria, sumen una jornada més liderant la classificació i mantenen els 11 punts respecte al segon classificat, el Sant Cugat Esport. Gibert Jordana, Albert Navarro, Óscar Masqué i Lassana Diaby han estat letals de cara a gol. Amb aquesta victòria, els blaugranes s’acosten encara més al títol de Lliga. El següent partit es veuran les cares amb el Vila Olímpica, setè classificat.

MARIANAO POBLET – BENJAMÍ C

Una altra golejada d’un equip invicte (0-12)

Els jugadors d’Albert Puig van superar sense contemplacions el Marianao Poblet (0-12), per la qual cosa continuen amb la seva temporada perfecta, i sumen 17 victòries en 17 partits, amb 115 gols a favor i només 10 en contra. Entre els dos màxims golejadors de la Lliga, Samakou Nomoko (2) i Madou Murcia (4), van marcar sis dels dotze gols de l’equip, mentre que Arnau Mares (2), Broulaye Chama (2), Jaume Aghayedo i Albert Vicens van fer els sis restants. El proper partit del Benjamí C, líder amb nou punts d’avantatge sobre el Cornellà D, és dissabte al camp de la Barcelonista Terlenka, quart classificat.

BENJAMÍ D – ESPLUGUENC

Gran partit per continuar lluitant pel títol (8-0)

L’equip d’Alexis Pintó va sumar ahir la quarta victòria consecutiva i continua lluitant per escalar posicions, ja que ara mateix és cinquè, però manté intactes les seves opcions al títol de Lliga, i té el líder Sant Gabriel a només tres punts de diferència. Als blaugranes els va costar obrir la llauna, però un cop Roger Martí va marcar al minut 23, els gols van caure l’un darrere l’altre. Roger Martí en va fer un altre i va signar el doblet, Àlex Cantarell va fer un hat-trick, Nuhu Fofana va fer un doblet i William també en va fer un. A més, el porter Albert Montes va aconseguir deixar la seva porteria a zero. El proper partit del Benjamí D torna a ser a casa contra el Santa Eulàlia, tretzè classificat.

SANTBOIÀ  – PREBENJAMÍ

Els més petits no cedeixen terreny (0-6)

El Prebenjamí de Juanan Gil ha guanyat el Santboià de manera incontestable, gràcies a la intensitat ofensiva que han mostrat els futbolistes. La motivació i concentració de l’equip ha tingut els seus fruits en forma de gols. Al minut 40, els blaugranes ja guanyaven per 0-4 amb dianes d’Ethan Rodríguez i un hat trick de Michal Zuk. Ismael Ziani i Aisher Font han tancat la golejada. Amb aquest triomf incontestable, els blaugranes continuen sent líders i mantenen la distància de 4 punts respecte al segon classificat, el Can Vidalet A. La següent jornada, el Prebenjamí jugarà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper davant el Prat B, sisè classificat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut